Kauppi

Kauppi kuuluu syystäkin asuinpaikkana tamperelaisten toivekohteisiin. Mukavan lähellä keskustaa sijaitsevan alueen valtteja ovat vehreät Näsijärvi- ja metsämaisemat, erinomaiset harrastusmahdollisuudet sekä monipuolinen palvelujen ja liikenneyhteyksien tarjonta.

Lukuisten urheilupaikkojen ja liikuntareittien lisäksi Kaupin aktiivista elämää edustavat monet työpaikat, korkeakoulut, Tampereen yliopistollinen sairaala sekä erilaiset kauppapalvelut, kuten läheiset Kalevan ostoskeskukset. Arjen ilona ovat myös toimivat julkisen liikenteen yhteydet: esimerkiksi ratikkareitin lähin pysäkki löytyy vain parin minuutin matkan päästä TVA:n vuokrakodeista.

TVA:n kohteita Kaupissa

TVA:n kohteet sijaitsevat Kaupin alueella osoitteessa Kuntokatu 11 B.

Haluaisitko asua Kaupissa?

Kurkkaa TVA:n vuokrakodit Kaupin alueelta ja jätä asuntohakemus! Hakemus säilyy meillä kolme kuukautta, ja sitä voi tarvittaessa vielä muuttaa.

Miksi TVA?

Tampereen Vuokra-asunnot Oy tarjoaa asiakaslähtöisiä palveluita, vaivatonta ja ympäristövastuullista asumista erinomaisilla sijainneilla Tampereen paraatipaikoilla. Olemme olleet tamperelaisten kotiarjessa mukana jo kaksi vuosikymmentä ja tavoitteemme on yhä sama: löytää jokaiselle juuri sopiva, omanlainen koti.

Saattaisit olla kiinnostunut
myös näistä alueista