Hatanpää

Aivan keskustan tuntumassa sijaitsevassa Hatanpäässä palvelut ovat lähellä, mutta luonnonrauhasta ei silti tarvitse tinkiä. Pyhäjärven rannalle levittäytyvä kaupunginosa on tunnettu upeista ulkoilumaastoista, joissa vapaa-aikaa voi viettää monella tapaa.

Hatanpäällä sijaitsee suosittu Arboretumin kasvi- ja ruusutarha-alue, jonne on matkaa TVA:n kohteesta vain noin 500 metriä. Arboretumin puisto- ja kartanoalueet ovat loistavia ulkoilu- ja piknik-paikkoja, ja varsinkin kesällä alueella voi vierailla erilaisissa tapahtumissa ja idyllisessä kesäkahvilassa.

TVA:n kohteita Hatanpäässä

TVA:n koteja sijaitsee Hatanpään alueella osoitteessa Hatanpään puistokuja 26.

Haluaisitko asua Hatanpäässä?

Kurkkaa TVA:n vuokrakodit Hatanpään alueelta ja jätä asuntohakemus! Hakemus säilyy meillä kolme kuukautta, ja sitä voi tarvittaessa vielä muuttaa.

Miksi TVA?

Tampereen Vuokra-asunnot Oy tarjoaa asiakaslähtöisiä palveluita, vaivatonta ja ympäristövastuullista asumista erinomaisilla sijainneilla Tampereen paraatipaikoilla. Olemme olleet tamperelaisten kotiarjessa mukana jo kaksi vuosikymmentä ja tavoitteemme on yhä sama: löytää jokaiselle juuri sopiva, omanlainen koti.

Saattaisit olla kiinnostunut
myös näistä alueista