Rakenteilla olevat kohteet

Uusia TVA:n koteja valmistuu vuonna 2021

Moderni vuokra-asunto huippusijainnilla on monen tamperelaisen unelma – ja me teemme niistä totta. Rakennamme uusia koteja seuraavaksi Kauppiin, Kalevaan ja Santalahteen. Uusimmat niistä valmistuvat syksyllä 2021.

Kauppi, Kuntokatu 11 B

Rakennamme parhaillaan Tampereen Kauppiin Kuntokadulle TVA:n uudiskohdetta. 12-kerroksinen kiinteistö nousee Kaupin paraatipaikalle syyskuussa 2021. Valoisia ja viihtyisiä koteja on tarjolla yhteensä 54, ja ne ovat kooltaan 35–57 neliön yksiöitä, kaksioita ja kolmioita.

Parasta Kaupin uusissa vuokra-asunnoissa ovat isot ikkunat ja lasitettu parveke – sekä tietysti kaupungin ja Kaupin maastojen ylle levittäytyvät, upeat maisemat. Kaupin monipuolinen urheilupuisto ja vehreät ulkoilumaastot Näsijärven tuntumassa ovat liikunnasta ja luonnosta nauttivien mieleen. Talon ylimmässä kerroksessa sijaitseva sauna varmistaa löylyt huikeissa puitteissa. Pysäköinti onnistuu Finnparkin parkkihallissa.

Kaupissa palvelut löytyvät läheltä, esim. Kalevan ostoskeskukset palvelevat vain kivenheiton päässä. Myös Tampereen yliopistollinen sairaala sijaitsee Kaupin alueella. Uuden ratikan kyytiin voi kätevästi hypätä Taysin pysäkiltä, jonne on kohteesta lyhyt matka. TVA:n Kaupin kohde on valmis 1.9.2021.

Santalahti, Tiporaitti 7

Rakennamme Tampereen Santalahteen Tiporaitille, Näsijärven edustalle TVA:n uutta kohdetta, joka valmistuu loppuvuodesta 2021. Uusi kiinteistö pitää sisällään 84 uutta upeaa kotia, joista pienimmät ovat 30 neliön yksiöitä ja suurimmat noin 70 neliön kolmioita.

Näiden asuntojen parasta antia tulevat olemaan upeat Näsijärven maisemat, joita pääsee ihailemaan järvelle päin avautuvista isoista ikkunoista. Tarjolla on myös persoonallisia pohjaratkaisuja, kuten suurilla näköalaikkunoilla varustettuja kaksikerroksisia asuntoja. Myös sauna kuuluu useampaan asuntoon.

Tästä ei sijainti parane! TVA:n uusi kohde sijaitsee heti ensimmäisenä keskustasta Santalahteen tultaessa. Kotoa on siis helppo lähteä parin kilometrin päähän keskustaan, viereiselle Näsijärvelle, lähellä sijaitsevalle Pyynikille tai uuteen Santalahden rantapuistoon, jossa asujia ilahduttavat mm. uimaranta, monitoimipelikenttä ja koirapuisto.

Pysäköinti hoituu Santalahdessa helposti maan alla sijaitsevassa pysäköintihallissa. Myös uusi ratikkalinja Lentävänniemeen tulee kulkemaan jatkossa Santalahden kautta, mikä sujuvoittaa liikkumista entisestään.

Kaleva, Tiilikentänpolku 2

Tulossa lisää TVA:n koteja viihtyisään Kalevaan! Aloitamme uuden Kalevan kohteen rakentamisen alkuvuodesta 2021. Valmista tulee kesällä 2022. Kahdeksankerroksinen kerrostalo sijoittuu Sammonkadun varteen, Hakametsän naapuriin, joten sijainti on mitä mainioin.

Uusia asuntoja tähän kohteeseen valmistuu 47 ja niiden koot vaihtelevat 33 neliön yksiöstä 75,5 neliön kolmioihin. Isoimmissa asunnoissa on kolme makuuhuonetta, joten Kalevan kohde sopii myös perheille. Kiinteistö on osa uutta Kalevankulman korttelia, johon on rakenteilla useita asuinkerrostaloja.

Kalevan monipuoliset palvelut marketteineen, erikoisliikkeineen ja kouluineen tekevät arjesta mukavaa ja vaivatonta. Hyvät ja toimivat liikenneyhteydet ovat yksi Kalevan vahvuuksista – Sammonkadulta voi kätevästi hypätä joko bussin tai uuden ratikan kyytiin.

Pysäköiminen hoituu helposti pihakannen alle, josta on suora pääsy hissillä kerroksiin. Arjen luksusta!