Rakenteilla olevat kohteet

Uusia TVA:n koteja valmistuu vuonna 2024 ja 2025

Moderni vuokra-asunto huippusijainnilla on monen tamperelaisen unelma – ja me teemme niistä totta. Rakennamme uusia koteja seuraavaksi Hervantaan ja Kissanmaalle. Uusimmat kodit valmistuvat kesällä 2024.

Hervanta, Louhoskuja 8

TVA rakennuttaa Hervantaan! Louhoskuja 8 valmistuu Hervannan Kanjonin tuntumaan kesällä 2024. 

Kohteeseen valmistuu 60 uutta asuntoa, ja luvassa on sekä pienempiä koteja että perheasuntoja. Kohde on yksiportainen ja asunnot ovat kahdeksassa kerroksessa.  Huoneistojakauma on 33,5,0 m²:n yksiöistä 74 m²:n tilaviin kolmioihin. Lasitettu parveke tuo lisää viihtyisää asuintilaa kaikkiin asuntoihin.

Taloon rakentuu kattosauna 9. kerrokseen, jossa on mukava nauttia ja rentoutua. Hervannan monipuoliset palvelut ovat vain kävelymatkan päässä ja raitiotiepysäkki on lähes kotioven vieressä. 

Miljöö on täydellinen, jos arvostat helppoa arkea palveluiden läheisyydessä sekä nopeita ja kattavia kulkuyhteyksiä. Alue soveltuu niin sinkuille, pariskunnille kuin lapsiperheille! 

Asuntohaku Louhoskujalle on nyt käynnissä!

Kissanmaa, Hippoksenkatu 34

TVA rakennuttaa Kissanmaalle! Hippoksenkatu 34:n rakennustyöt alkavat tammikuussa 2024. 

Kohteeseen valmistuu yhteensä 215 vuokra-asuntoa Hipposkylän alueelle kolmen kerrostalon kokonaisuuteen. Asuinkerrostalot ovat 2-portaisia ja kerroksia taloissa on 4-6.

Asuintalokokonaisuus valmistuu vaiheittain loppuvuodesta 2025.