Rakenteilla olevat kohteet

Uusia TVA:n koteja valmistuu vuonna 2023

Moderni vuokra-asunto huippusijainnilla on monen tamperelaisen unelma – ja me teemme niistä totta. Rakennamme uusia koteja seuraavaksi Niemenrantaan. Uusimmat kodit valmistuvat alkukeväällä 2023.

Niemenranta, Niemenrannan puistokatu 4

TVA rakennuttaa nyt Niemenrantaan! Niemenrannan puistokatu 4:n rakennustyöt alkavat syksyllä 2021.  Kiinteistö valmistuu vuonna 2023 uudelle asuinalueelle Näsijärven tuntumaan.

Uusia asuntoja kohteeseen valmistuu 45 ja luvassa on sekä pienempiä koteja että perheasuntoja. Lisäksi taloon valmistuu yksi liiketila katutasoon. Kohde on yksiportainen ja asunnot ovat kuudessa kerroksessa.  Huoneistojakauma on 37,0m² kaksioista 77,5m² tilaviin kolmioihin. Terassi tai lasitettu parveke tuo lisää viihtyisää asuintilaa osaan asuntoihin, joihinkin ranskalainen parveke.

Taloon rakentuu kattosauna 7. kerrokseen, jossa on mukava nauttia ja rentoutua. Lielahden monipuoliset palvelut ovat vain kävelymatkan päässä ja tuleva raitiotiepysäkki on lähes kotioven vieressä.

Miljöö on täydellinen, jos arvostat luontoa ja upeaa uutta asuinaluetta. Loistavat lenkkeilymaastot houkuttelevat sinut ulkoilemaan nauttien upeista maisemista.

Jatkuva haku on nyt käynnissä!