Rakenteilla olevat kohteet

Uusia TVA:n koteja valmistuu vuonna 2022

Moderni vuokra-asunto huippusijainnilla on monen tamperelaisen unelma – ja me teemme niistä totta. Rakennamme uusia koteja seuraavaksi Kalevaan ja Niemenrantaan. Uusimmat kodit valmistuvat kesällä 2022.

Kaleva, Tiilikentänpolku 2

Tulossa lisää TVA:n koteja viihtyisään Kalevaan! Aloitamme uuden Kalevan kohteen rakentamisen alkuvuodesta 2021. Valmista tulee 30.6.2022. Kahdeksankerroksinen kerrostalo sijoittuu Sammonkadun varteen, Hakametsän naapuriin, joten sijainti on mitä mainioin.

Uusia asuntoja tähän kohteeseen valmistuu 47 ja niiden koot vaihtelevat 33 neliön yksiöstä 75,5 neliön neliöihin. Isoimmissa asunnoissa on kolme makuuhuonetta, joten Kalevan kohde sopii myös perheille. Kiinteistö on osa uutta Kalevankulman korttelia, johon on rakenteilla useita asuinkerrostaloja.

Kalevan monipuoliset palvelut marketteineen, erikoisliikkeineen ja kouluineen tekevät arjesta mukavaa ja vaivatonta. Hyvät ja toimivat liikenneyhteydet ovat yksi Kalevan vahvuuksista – Sammonkadulta voi kätevästi hypätä joko bussin tai uuden ratikan kyytiin.

Pihakannen alta löytyy autohalli, josta on mahdollista vuokrata numeroimaton autopaikka. Autopaikkoja on vain rajoitettu määrä ja paikat varataan varausjärjestyksessä. Kannattaa siis olla heti valppaana, kun markkinointi alkaa!

Jatkuva haku on nyt käynnissä – toimi pian!

Niemenranta, Niemenrannan puistokatu 4

TVA rakennuttaa nyt Niemenrantaan! Niemenrannan puistokatu 4:n rakennustyöt alkavat syksyllä 2021.  Kiinteistö valmistuu vuonna 2023 uudelle asuinalueelle Näsijärven rantamaisemiin.

Uusia asuntoja kohteeseen valmistuu 45 ja luvassa on sekä pienempiä koteja että perheasuntoja. Lisäksi taloon valmistuu yksi liiketila katutasoon. Kohde on yksiportainen ja asunnot ovat kuudessa kerroksessa.  Huoneistojakauma on 37,0m² kaksioista 77,0m² tilaviin kolmioihin. Ensimmäisen kerroksen asunnoissa voit nauttia omasta terassista. Muissa kodeissa on joko tilava lasitettu parveke tai ranskalainen parveke.

Taloon rakentuu kattosauna 7. kerrokseen komeilla Näsijärvi-näkymillä, jossa on mukava nauttia rantamaisemien kauneudesta ja rentoutua. Lielahden monipuoliset palvelut ovat vain kävelymatkan päässä ja tuleva raitiotiepysäkki on lähes kotioven vieressä. Pysäköiminenkin onnistuu näppärästi, sillä kohteeseen rakentuu sisäpihan alle korttelin yhteinen autohalli ja pihapaikkoja.

Miljöö on täydellinen, jos arvostat luontoa ja upeaa uutta asuinaluetta. Loistavat lenkkeilymaastot houkuttelevat sinut ulkoilemaan nauttien upeista maisemista.