Asumisen aikaiset palvelut

Tarjoamme sinulle monia asumisen aikaisia palveluita, jotka mahdollistavat sinulle helpon ja sujuvan arjen.
Oman kiinteistösi asumisen aikaiset palvelut voit kurkata vuokrasopimuksen liitteistä tai Oma TVA- palvelusta.

Avaimet

TVA:n yhteistyökumppani avainhallinta-asioissa on Ajan Lukko Oy.

Vuokrasopimuksen alkaessa uuden kotisi avaimet voit noutaa TVA:n kanssa sopimanasi päivänä klo 12–16 Ajan Lukosta. Huomioithan, että muuton saa aloittaa vasta klo 15.00 jälkeen. Mikäli pääset noutamaan avaimet sovittuna päivänä vasta klo 16 jälkeen, olethan yhteydessä Ajan Lukkoon: avainhallinta@ajanlukko.fi tai 03 2541 660. Saat ohjeet miten voit noutaa asuntoosi avainautomaatista yhden avaimen. Loput avaimet ovat noudettavissa myymälän aukioloaikoina arkisin klo 8-16. Mikäli pääset noutamaan avaimet vasta sovitun päivän jälkeen ma-pe klo 8-16 välillä, erillistä sopimusta Ajan Lukon kanssa ei tarvita.

Vuokrasopimuksen päättyessä asunnon avaimet luovutetaan aina Ajan Lukon myymälään vuokrasopimuksen päättymispäivänä klo 16 mennessä. Poikkeuksellisista avainten palautusajoista tulee sopia vuokranantajan kanssa. Ajan Lukko Oy pitää kirjaa avaimista ja veloittaa kadonneista avaimista kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Isännöitsijä voi myös harkita uuden sarjoituksen tilaamista asukkaan kustannuksella vuokrasopimuksen päättyessä, mikäli asukas on hukannut avaimen/avaimia asumisaikana.

Mikäli avaimesi katoaa, sinun tulee ottaa välittömästi yhteyttä Ajan Lukkoon. Asukkaalla on myös mahdollisuus teettää kohtuullinen määrä lisäavaimia omalla kustannuksellaan. Lisäavainten tilaus Ajan Lukosta, joka laskuttaa tilaajaa avaimesta.

Ajan Lukko Oy
Tammelan puistokatu 29, 33500 Tampere
Aukioloajat ma-pe klo 8–16
Avainluovutukset aukioloaikojen ulkopuolella avainhallinnan kanssa erikseen sovittaessa:
avainhallinta@ajanlukko.fi
03 2541 600

Autopaikka

Monessa kohteessamme sinulla on mahdollisuus autopaikkaan. 1.3.2022 alkaen pysäköintipaikat vuokrataan sähköisesti eParking-palvelun kautta. Pysäköintipaikan vuokra maksetaan eParking-palvelussa. Paikan vuokraamiseksi tulee palvelussa ensin hakea oikeus paikan varaamiseen osoitteen perusteella. 

Pysäköintioikeus osoitetaan näyttämällä varaus eParking-palvelusta.

Ota seuraavissa tapauksissa yhteys eParkingiin:

  • autopaikan vuokraukseen liittyvät asiat
  • autopaikan laskut
  • autopaikan irtisanominen
  • joku pysäköi omalla paikalla

Vaikka autopaikkojen vuokraus tapahtuu eParkingin kautta, TVA on autopaikkojen vuokranantaja. Mahdollisissa vikatilanteissa vikailmoitukset tehdään kiinteistönhuoltoyhtiöön.

Laajakaistayhteys

TVA:n omistamissa kiinteistöissä asuvilla asukkailla on mahdollisuus ottaa käyttöön Elisan veloitukseton laajakaistayhteys. Yhteys ei ole kodissa automaattisesti, vaan asukkaan pitää kytkeä perusnopeus itse Elisan kanssa. Voit tehdä sopimuksen Elisan kotisivuilta tai olla yhteydessä puhelimitse 0800 98323.

Laajakaistan nopeus vaihtelee muun muassa puhelinlinjan pituudesta, talon sisäverkon kunnosta ja verkkoon liitettyjen laitteiden määrästä. Arvioitu maksiminopeus on nopeus, jonka liittymä parhaimmillaan saavuttaa. Nopeuden vaihteluväli kuvaa laajakaistan nopeuden todellista ylä- ja alarajaa.

Oma TVA – asukkaan palvelut verkossa

Ota yhteys isännöitsijään, tee vikailmoitus, tutustu kiinteistösi tietoihin. Oma TVA -palvelussa hoidat ja hallinnoit kätevästi asumisasioitasi netissä.

Lemmikit

Lemmikkieläimet ovat perheenjäseniä ja ovat aina enemmän kuin tervetulleita TVA:n vuokrakoteihin. Lemmikit ilahduttavat meitä arjen tohinoissa ja luovat ikimuistoisia kotihetkiä.