Asumisen aikaiset palvelut

Tarjoamme sinulle monia asumisen aikaisia palveluita, jotka mahdollistavat sinulle helpon ja sujuvan arjen.
Oman kiinteistösi asumisen aikaiset palvelut voit kurkata vuokrasopimuksen liitteistä tai Oma TVA- palvelusta.

Avaimet

TVA:n yhteistyökumppani avainhallinta-asioissa on Ajan Lukko Oy.

Vuokrasopimuksen alkaessa uuden kotisi avaimet voit noutaa sovittuna päivänä klo 12–16 Ajan Lukosta. Huomioithan, että muuton saa aloittaa aina vasta klo 15.00 jälkeen. Poikkeuksellisista avainten noutoajoista tulee sopia vuokranantajan kanssa. Onnea uuteen kotiin!

Vuokrasopimuksen päättyessä asunnon avaimet luovutetaan Ajan Lukkoon vuokrasopimuksen päättymispäivänä klo 16 mennessä. Poikkeuksellisista avainten palautusajoista tulee sopia vuokranantajan kanssa. Ajan Lukko Oy pitää kirjaa avaimista ja veloittaa kadonneista avaimista kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Isännöitsijä voi myös harkita uuden sarjoituksen tilaamista asukkaan kustannuksella vuokrasopimuksen päättyessä, mikäli asukas on hukannut avaimen/avaimia asumisaikana.

Mikäli avaimesi katoaa, sinun tulee ottaa välittömästi yhteyttä Ajan Lukkoon. Asukkaalla on myös mahdollisuus teettää kohtuullinen määrä lisäavaimia omalla kustannuksellaan. Lisäavainten tilaus Ajan Lukosta, joka laskuttaa tilaajaa avaimesta.

Ajan Lukko Oy
Tammelan puistokatu 29, 33500 Tampere
Aukioloajat ma-pe klo 8–16
Avainluovutukset aukioloaikojen ulkopuolella avainhallinnan kanssa erikseen sovittaessa:
avainhallinta@ajanlukko.fi
03 2541 600

Autopaikka

Monessa kohteessamme sinulla on mahdollisuus autopaikkaan. 1.3.2022 alkaen pysäköintipaikat vuokrataan sähköisesti eParking-palvelun kautta. Pysäköintipaikan vuokra maksetaan eParking-palvelussa. Paikan vuokraamiseksi tulee palvelussa ensin hakea oikeus paikan varaamiseen osoitteen perusteella. 

Pysäköintioikeus osoitetaan näyttämällä varaus eParking-palvelusta.

Ota seuraavissa tapauksissa yhteys eParkingiin:

  • autopaikan vuokraukseen liittyvät asiat
  • autopaikan laskut
  • autopaikan irtisanominen
  • joku pysäköi omalla paikalla

Vaikka autopaikkojen vuokraus tapahtuu eParkingin kautta, TVA on autopaikkojen vuokranantaja. Mahdollisissa vikatilanteissa vikailmoitukset tehdään kiinteistönhuoltoyhtiöön.

Laajakaistayhteys

TVA:n omistamissa kiinteistöissä asuvilla asukkailla on mahdollisuus ottaa käyttöön Telian 100M laajakaistayhteys. Yhteys ei ole kodissa automaattisesti, vaan asukkaan pitää kytkeä 100 M:n perusnopeus itse Telian kanssa. Voit tehdä sopimuksen Telian kotisivuilta tai olla yhteydessä puhelimitse 0200 11611 (ark. klo 8-18, mpm/pvm).

Laajakaistan nopeus vaihtelee muun muassa puhelinlinjan pituudesta, talon sisäverkon kunnosta ja verkkoon liitettyjen laitteiden määrästä. 100M liittymässä vaihteluväli on keskimäärin 70-100 Mbit/s, kun yhteyttä käytetään langallisesti. Langattomasti wlan-verkon kautta käytettynä yhteys voi olla hitaampi. Arvioitu maksiminopeus on nopeus, jonka liittymä parhaimmillaan saavuttaa. Nopeuden vaihteluväli kuvaa laajakaistan nopeuden todellista ylä- ja alarajaa.

Marraskuussa TVA:lle siirtyneissä kohteissa, Iidesranta 14 ja 16, Lapinkaari 8 ja Tapettikatu 5, ei vielä ole tätä laajakaistapalvelua saatavilla.

Oma TVA – asukkaan palvelut verkossa

Ota yhteys isännöitsijään, tee vikailmoitus, tutustu kiinteistösi tietoihin. Oma TVA -palvelussa hoidat ja hallinnoit kätevästi asumisasioitasi netissä.

Lemmikit

Lemmikkieläimet ovat perheenjäseniä ja ovat aina enemmän kuin tervetulleita TVA:n vuokrakoteihin. Lemmikit ilahduttavat meitä arjen tohinoissa ja luovat ikimuistoisia kotihetkiä.