Asumisen aikaiset palvelut

Tarjoamme sinulle monia asumisen aikaisia palveluita, jotka mahdollistavat sinulle helpon ja sujuvan arjen.
Oman kiinteistösi asumisen aikaiset palvelut voit kurkata vuokrasopimuksen liitteistä tai Oma TVA- palvelusta.

Autopaikka

Monessa kohteessamme sinulla on mahdollisuus autopaikkaan. 1.3.2022 alkaen pysäköintipaikat vuokrataan sähköisesti eParking-palvelun kautta. Pysäköintipaikan vuokra maksetaan eParking-palvelussa. Paikan vuokraamiseksi tulee palvelussa ensin hakea oikeus paikan varaamiseen osoitteen perusteella. 

Uuden sopimuksen yhteydessä lämmitystolppien ja mahdollisten muiden paikkaan liittyvien avainten nouto TVA:n asiakaspalvelusta. Mikäli avain katoaa, olethan välittömästi yhteydessä asiakaspalveluumme.

Pysäköintioikeus osoitetaan näyttämällä varaus eParking-palvelusta.

Ota seuraavissa tapauksissa yhteys eParkingiin:

  • autopaikan vuokraukseen liittyvät asiat
  • autopaikan laskut
  • autopaikan irtisanominen
  • joku pysäköi omalla paikalla

Vaikka autopaikkojen vuokraus tapahtuu eParkingin kautta, TVA on autopaikkojen vuokranantaja. Mahdollisissa vikatilanteissa vikailmoitukset tehdään kiinteistönhuoltoyhtiöön.

Laajakaistayhteys

TVA:n omistamissa kiinteistöissä asuvilla asukkailla on mahdollisuus ottaa käyttöön Telian 100M laajakaistayhteys. Yhteys ei ole kodissa automaattisesti, vaan asukkaan pitää kytkeä 100 M:n perusnopeus itse Telian kanssa. Voit tehdä sopimuksen Telian kotisivuilta tai olla yhteydessä puhelimitse 0200 11611 (ark. klo 8-18, mpm/pvm).

Laajakaistan nopeus vaihtelee muun muassa puhelinlinjan pituudesta, talon sisäverkon kunnosta ja verkkoon liitettyjen laitteiden määrästä. 100M liittymässä vaihteluväli on keskimäärin 70-100 Mbit/s, kun yhteyttä käytetään langallisesti. Langattomasti wlan-verkon kautta käytettynä yhteys voi olla hitaampi. Arvioitu maksiminopeus on nopeus, jonka liittymä parhaimmillaan saavuttaa. Nopeuden vaihteluväli kuvaa laajakaistan nopeuden todellista ylä- ja alarajaa.

Marraskuussa TVA:lle siirtyneissä kohteissa, Iidesranta 14 ja 16, Lapinkaari 8 ja Tapettikatu 5, ei vielä ole tätä laajakaistapalvelua saatavilla.

Oma TVA – asukkaan palvelut verkossa

Ota yhteys isännöitsijään, tee vikailmoitus, tutustu kiinteistösi tietoihin. Oma TVA -palvelussa hoidat ja hallinnoit kätevästi asumisasioitasi netissä.

Lemmikit

Lemmikkieläimet ovat perheenjäseniä ja ovat aina enemmän kuin tervetulleita TVA:n vuokrakoteihin. Lemmikit ilahduttavat meitä arjen tohinoissa ja luovat ikimuistoisia kotihetkiä.