Oma TVA

Asukkaan palvelut verkossa

Ota yhteys isännöitsijään, tee vikailmoitus, tutustu kiinteistösi tietoihin. Oma TVA -palvelussa hoidat ja hallinnoit kätevästi asumisasioitasi netissä.

Mitä Oma TVA:ssa voi tehdä?

Näin otat Oma TVA:n käyttöön

Oma TVA vaatii rekisteröitymisen. Rekisteröityminen onnistuu vahvan tunnistautumisen avulla eli omilla pankkitunnuksillasi. Käyttäjätunnuksena toimii sähköpostiosoitteesi.

Muistathan, että sähköposti voi olla järjestelmässä vain kerran, mikä tarkoittaa, että esim. puoliso ei voi käyttää samaa sähköpostiosoitetta kirjautumiseen. Huomioi, että järjestelmässämme pitää olla sähköpostiosoitteesi, jolla haluat kirjautua.

Tunnuksen luomisen jälkeen saat sähköpostiviestin, joka sisältää linkin tunnusten aktivointiin. Klikkaa vahvistusviestin linkkiä, niin pääset kirjautumaan sivustolle luomallasi tunnuksella ja salasanalla. Rekisteröityminen on valmis!

Huomaathan, että ennen tunnuksen aktivointia, et pysty kirjautumaan sivustolle. Mikäli tunnistautuminen ei onnistu, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme sinua. Voit olla myös yhteydessä asiakaspalveluumme varmistaaksesi, että tietosi löytyy järjestelmästämme.

Jatkossa käytät asukassivuja kirjautumalla luomillasi tunnuksilla ja salasanalla.