Oma TVA

Asukkaan palvelut verkossa

Ota yhteys isännöitsijään, täytä sisäänmuuttotarkastuslomake, tee vikailmoitus, tutustu kiinteistösi tietoihin. Oma TVA -palvelussa hoidat ja hallinnoit kätevästi asumisasioitasi netissä.

Mitä Oma TVA:ssa voi tehdä?

Näin otat Oma TVA:n käyttöön

Voit rekisteröityä Oma TVA- sivustolle. Rekisteröityminen onnistuu vahvan tunnistautumisen avulla eli omilla pankkitunnuksillasi. Käyttäjätunnuksena toimii sähköpostiosoitteesi.

Muistathan, että sähköposti voi olla järjestelmässä vain kerran, mikä tarkoittaa, että esim. puoliso ei voi käyttää samaa sähköpostiosoitetta kirjautumiseen.

Tunnuksen luomisen jälkeen saat sähköpostiviestin, joka sisältää linkin tunnusten aktivointiin. Klikkaa vahvistusviestin linkkiä, niin pääset kirjautumaan sivustolle luomallasi tunnuksella ja salasanalla. Rekisteröityminen on valmis!

Huomaathan, että ennen tunnuksen aktivointia, et pysty kirjautumaan sivustolle. Mikäli tunnistautuminen ei onnistu, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme sinua.

Mikäli et halua luoda tunnusta järjestelmään, on asukassivuja mahdollista käyttää myös kertakirjautumalla. Voit asioida asukassivuilla suoraan tunnistautumalla pankkitunnuksilla tai mobiliivarmenteella. Kertakirjautumista käytettäessä et voi valita ”muista minut” -toimintoa, joten jos asioit toistuvasti samalla laitteella, on rekisteröityminen edelleen suositeltava tapa käyttää asukassivuja.