Viinikka

Hurmaava Viinikka on vehreä ja sitä ympäröi kaunis puistomainen alue. Läheltä löytyy myös upeat ulkoilumaastot ja hyvät lähipalvelut kauppoineen ja kirjastoineen.

TVA:n Kaartotien kohteet huokuvat tunnelmallisuutta, sillä samassa pihapiirissä on jo yli 100-vuotiaita TVA:n luhtitaloja yhdessä -96 luvulla rakennettujen luhtitalojen kanssa.

Viinikan sijainti hakee vertaistaan, sillä se on aivan Helsinkiin vievän moottoritien kupeessa. Tämä on siis ihanteellinen myös työmatkalaisille. Rauhaisasta Viinikasta on matkaa Tampereen keskustaan noin 2 km.

Kaartotie 19 A-B
Kaartotie 19 C-F

TVA:n kohteita Viinikassa

TVA:n kohteita Viinikan alueelta löydät näistä osoitteista:

  • Kaartotie 19 A-B
  • Kaartotie 19 C-F

Haluaisitko asua Viinikassa?

Kurkkaa TVA:n vuokrakodit Viinikan alueelta ja jätä asuntohakemus! Hakemus säilyy meillä kolme kuukautta, ja sitä voi tarvittaessa vielä muuttaa.

Miksi TVA?

Tampereen Vuokra-asunnot Oy tarjoaa asiakaslähtöisiä palveluita, vaivatonta ja ympäristövastuullista asumista erinomaisilla sijainneilla Tampereen paraatipaikoilla. Olemme olleet tamperelaisten kotiarjessa mukana jo kaksi vuosikymmentä ja tavoitteemme on yhä sama: löytää jokaiselle juuri sopiva, omanlainen koti.

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä