Kaleva

Tampereen itäosassa sijaitsevasta Kalevasta löydät monta TVA:n kohdetta, joissa on kaikenkokoisia asuntoja. Kalevan monipuolisesta asuntotarjonnasta löytyy muun muassa TVA:n isoimpia perheasuntoja, joista kouluihin ja päiväkoteihin on lyhyt matka. Kalevasta löytyy myös koteja löytyy niin sinkuille kuin pariskunnillekin. Lisäksi Kalevan monipuoliset palvelut marketteineen ja erikoisliikkeineen tekevät arjesta mukavaa ja vaivatonta.

Kalevan alueella liikunnasta ja ulkoilusta nauttivat voivat suunnata kivenheiton päässä sijaitsevaan Kaupin urheilupuistoon, josta löytyy monipuolisten lenkkipolkujen lisäksi muun muassa jalkapallo- ja pesäpallokentät. Myös vesipedot viihtyvät Kalevassa, sillä siellä sijaitsee uimahalli ja upea maauimala.

Kaleva kehittyy ja kiinnittyy yhä vahvemmin keskustaan, jonne Sammonkatu tarjoaa suoran ja nopean valtaväylän. Yhteydet pelaavat ja liikkuminen on sujuvaa muuallekin kävellen, pyörällä, bussilla tai ratikalla. Ratikan reitti kulkee Kalevasta niin keskustaan kuin Hervantaankin.

Pellervonkatu 11-19
Tiilikentänpolku 2
Väinämöisenkatu 25 & 27-38

TVA:n kohteita Kalevassa

Löydät TVA:n kohteita Kalevan alueelta näistä osoitteista:

  • Pellervonkatu 11-19
  • Tiilikentänpolku 2
  • Väinämöisenkatu 25
  • Väinämöisenkatu 27-38

Haluaisitko asua Kalevassa?

Kurkkaa TVA:n vuokrakodit Kalevan alueelta ja jätä asuntohakemus! Hakemus säilyy meillä kolme kuukautta, ja sitä voi tarvittaessa vielä muuttaa.

Miksi TVA?

Tampereen Vuokra-asunnot Oy tarjoaa asiakaslähtöisiä palveluita, vaivatonta ja ympäristövastuullista asumista erinomaisilla sijainneilla Tampereen paraatipaikoilla. Olemme olleet tamperelaisten kotiarjessa mukana jo kaksi vuosikymmentä ja tavoitteemme on yhä sama: löytää jokaiselle juuri sopiva, omanlainen koti.

Saattaisit olla kiinnostunut
myös näistä alueista