Kaleva

Tampereen itäosassa sijaitsevasta Kalevasta löydät monta TVA:n kohdetta, joissa on kaikenkokoisia asuntoja. Kalevan monipuolisesta asuntotarjonnasta löytyy muun muassa TVA:n isoimpia perheasuntoja, joista kouluihin ja päiväkoteihin on lyhyt matka. Lisäksi Kalevan monipuoliset palvelut marketteineen ja erikoisliikkeineen tekevät arjesta mukavaa ja vaivatonta. Rakennamme suosittuun Kalevaan tällä hetkellä myös täysin uusia TVA:n kohteita.

Kalevan alueella liikunnasta ja ulkoilusta nauttivat voivat suunnata kivenheiton päässä sijaitsevaan Kaupin urheilupuistoon, josta löytyy monipuolisten lenkkipolkujen lisäksi muun muassa jalkapallo- ja pesäpallokentät. Myös vesipedot viihtyvät Kalevassa, sillä siellä sijaitsee uimahalli ja upea maauimala.

Liikenneyhteydet Kalevaan ovat loistavat, eikä matka keskustaan ole pitkä. Sammonkadulle rakenteilla oleva raitiotie sujuvoittaa kulkemista entisestään.

Väinämöisenkatu 25
Väinämöisenkatu 27-38
Pellervonkatu 11-19

TVA:n kohteita Kalevassa

Löydät TVA:n kohteita Kalevan alueelta näistä osoitteista:

  • Väinämöisenkatu 25
  • Väinämöisenkatu 27-38
  • Pellervonkatu 11-19

Haluaisitko asua Kalevassa?

Kurkkaa TVA:n vuokrakodit Kalevan alueelta ja jätä asuntohakemus! Hakemus säilyy meillä kolme kuukautta, ja sitä voi tarvittaessa vielä muuttaa.

Miksi TVA?

Tampereen Vuokra-asunnot Oy tarjoaa asiakaslähtöisiä palveluita, vaivatonta ja ympäristövastuullista asumista erinomaisilla sijainneilla Tampereen paraatipaikoilla. Olemme olleet tamperelaisten kotiarjessa mukana jo kaksi vuosikymmentä ja tavoitteemme on yhä sama: löytää jokaiselle juuri sopiva, omanlainen koti.

Saattaisit olla kiinnostunut
myös näistä alueista