Keskusta

Tampereen keskusta-alueelta löydät monenlaisia TVA:n vuokrakotikohteita, joissa yhdistyvät viihtyisä asuminen ja keskustan runsaat palvelut.

Useat keskustakohteemme sijaitsevat persoonallisissa ja historiallisissa rakennuksissa, jotka ovat osa Tampereen ikonista katukuvaa. Esimerkiksi Peurakallionkadun Punakylässä sijaitsevissa punaisissa puutaloissa ja Pellavatehtaankadun 110-vuotiaassa kohteessa riittää tunnelmaa ja historian havinaa. TVA:n keskusta-alueen vuokrakoteja löydät myös Juhannuskylästä läheltä Tuomiokirkkoa.

Keskusta-alueella voit nauttia lähellä sijaitsevista palveluista ja hyvistä liikenneyhteyksistä. Keskustorilla voit nauttia kauniina kesäpäivänä aamukahvit Laukontorin tuntumassa tai talvella voit vierailla ihastelemassa Tampereen kaunista Joulutoria.

Aleksanterinkatu 35
Satakunnankatu 61
Polvikatu 5
Peurankallionkatu 11
Pellavatehtaankatu 7

TVA:n kohteita keskustassa

TVA:n erilaisia keskustakohteita löydät näistä osoitteista:

  • Aleksanterinkatu 35
  • Pellavatehtaankatu 7
  • Polvikatu 5
  • Satakunnankatu 61
  • Peurankallionkatu 11

Haluaisitko asua keskustassa?

Kurkkaa TVA:n vuokrakodit keskustan alueelta ja jätä asuntohakemus! Hakemus säilyy meillä kolme kuukautta, ja sitä voi tarvittaessa vielä muuttaa.

Miksi TVA?

Tampereen Vuokra-asunnot Oy tarjoaa asiakaslähtöisiä palveluita, vaivatonta ja ympäristövastuullista asumista erinomaisilla sijainneilla Tampereen paraatipaikoilla. Olemme olleet tamperelaisten kotiarjessa mukana jo kaksi vuosikymmentä ja tavoitteemme on yhä sama: löytää jokaiselle juuri sopiva, omanlainen koti.

Saattaisit olla kiinnostunut
myös näistä alueista