Tesoma

Tesomalla yhdistyvät hyvät palvelut ja luonnonläheisyys. Voit nauttia upeista metsäisistä ulkoilumaastoista, Tesomajärven uimarannasta ja tietysti kattavista palveluista, sillä Tesoman keskustassa oleva liikekeskus takaa sinulle kaikki tarvitsemasi palvelut. Tesoma sopii hyvin myös urheiluintoisille, sillä palloiluhalli, uimahalli ja jäähalli ovat aivan käden ulottuvilla.

Hyvät liikenneyhteydet vievät sinut vaikka ydinkeskustaan, johon on matkaa noin 10 km. Nykyään Tesomalle on helppo tulla vaikka lähijunallakin, sillä Tesomalle on avattu uusi junapysäkki.

Ristimäenkatu 35 D & E
Ristimäenkatu 35-41

TVA:n kohteita Tesomalla

TVA:n kohteita Tesoman alueelta löydät osoitteista

  • Ristinmäenkatu 35 D & E
  • Ristimäenkatu 35-41

Haluaisitko asua Tesomalla?

Kurkkaa TVA:n vuokrakodit Tesoman alueelta ja jätä asuntohakemus! Hakemus säilyy meillä kolme kuukautta, ja sitä voi tarvittaessa vielä muuttaa.

Miksi TVA?

Tampereen Vuokra-asunnot Oy tarjoaa asiakaslähtöisiä palveluita, vaivatonta ja ympäristövastuullista asumista erinomaisilla sijainneilla Tampereen paraatipaikoilla. Olemme olleet tamperelaisten kotiarjessa mukana jo kaksi vuosikymmentä ja tavoitteemme on yhä sama: löytää jokaiselle juuri sopiva, omanlainen koti.

Saattaisit olla kiinnostunut
myös näistä alueista