Pappila

Kauniissa Pappilassa sijaitsee useampia TVA:n vuokrakoteja, joista ei tunnelmaa ja idylliä puutu. Pappilan vehreillä kulmilla ulkoillessa voi helposti aistia ainutlaatuisen kodikkaan tunnelman.

Pappila sijaitsee pientaloalueella Itä-Tampereella aivan Teiskontien läheisyydessä. Koilliskeskuksen monipuoliset palvelut marketteineen sijaitsevat lähellä. Samoin monet harrastusmahdollisuudet odottavat Pappilassa lähes kotiovella. Löydät täältä niin hevostallin, golfradan, Kaupin liikuntapuiston kuin koiraradankin. Perheen pienimmille iloa tuovat piha-alueiden leikkialueet, jossa voi vapaasti leikkiä ja temmeltää.

Alueelta pääsee nopeasti ja ruuhkattomasti Helsinkiin, Jyväskylään ja Lahteen vieville moottoriteille.

Luhtaankatu 11 G, 15 H, 19 J
Luhtaankatu 11 A-B, 15 C, 19 D-F
Hevoshaankatu 16 A

TVA:n kohteita Pappilassa

TVA:n kohteita Pappilan alueelta löydät näistä osoitteista:

  • Luhtaankatu 11 G, 15 H, 19 J
  • Luhtaankatu 11 A-B, 15 C, 19 D-F
  • Hevoshaankatu 16 A

Haluaisitko asua Pappilassa?

Kurkkaa TVA:n vuokrakodit Pappilan alueelta ja jätä asuntohakemus! Hakemus säilyy meillä kolme kuukautta, ja sitä voi tarvittaessa vielä muuttaa.

Miksi TVA?

Tampereen Vuokra-asunnot Oy tarjoaa asiakaslähtöisiä palveluita, vaivatonta ja ympäristövastuullista asumista erinomaisilla sijainneilla Tampereen paraatipaikoilla. Olemme olleet tamperelaisten kotiarjessa mukana jo kaksi vuosikymmentä ja tavoitteemme on yhä sama: löytää jokaiselle juuri sopiva, omanlainen koti.

Saattaisit olla kiinnostunut
myös näistä alueista