Lentävänniemi

Tampereen Lentävänniemessä TVA:n asukkaat saavat nauttia niin Näsijärven läheisyydestä kuin Lentävänniemi-Lielahti-alueen runsaista palveluista. Lisäksi kasvava kaupunginosa takaa hyvät liikenneyhteydet.

Halkoniemen kaunis satama ja upeat ulkoilumaastot luovat paikalle ainutlaatuisen tunnelman ja harrastusympäristön, joka pysyy monipuolisena ympäri vuoden. Lentävänniemessä sijaitsee myös Suomensaaren uimaranta, jossa on iso hiekkaranta, nurmialueet ja mahdollisuus pelata mm. rantalentopalloa. Talvisin ranta ja sen sauna tarjoavat myös avantouintimahdollisuuden.

TVA:n kohteita Lentävänniemessä

TVA:n kohteita Lentävänniemen alueelta löydät osoitteesta Männistönraitti 8.

Haluaisitko asua Lentävänniemessä?

Kurkkaa TVA:n vuokrakodit Lentävänniemen alueelta ja jätä asuntohakemus! Hakemus säilyy meillä kolme kuukautta, ja sitä voi tarvittaessa vielä muuttaa.

Miksi TVA?

Tampereen Vuokra-asunnot Oy tarjoaa asiakaslähtöisiä palveluita, vaivatonta ja ympäristövastuullista asumista erinomaisilla sijainneilla Tampereen paraatipaikoilla. Olemme olleet tamperelaisten kotiarjessa mukana jo kaksi vuosikymmentä ja tavoitteemme on yhä sama: löytää jokaiselle juuri sopiva, omanlainen koti.

Saattaisit olla kiinnostunut
myös näistä alueista