Santalahti

Santalahti on monimuotoinen, modernia rakentamista ja historiaa yhdistävä alue, jonka läpi kulkee suojaisa kävely- ja pyöräilyväylä.

Urbaania asumismukavuutta täydentävät Näsijärven mahtavat maisemat ja ympärivuotiset virkistysmahdollisuudet. Uudesta rantapuistosta löytyy muun muassa uimaranta, monitoimipelikenttä, koirapuisto ja muita aktiviteetteja.

Sijainti on mitä mainioin ja TVA:n kiinteistö asettuukin liikkumisen kannalta kätevästi Santalahden itäiseen, keskustan puoleiseen päähän eli Tikkutehtaan kortteliin. Parin kilometrin matka keskustaan sujuu täältä sukkelasti jalan, pyörällä, autolla, bussilla ja pian myös ratikalla.

Santalahti alueena on vielä keskeneräinen, mutta vuoteen 2025 mennessä sen pitäisi olla täysin valmis.  

TVA:n kohteita Santalahdessa

Löydät TVA:n kohteita Santalahden alueelta näistä osoitteista:

  • Tiporaitti 7

Haluaisitko asua Santalahdessa?

Kurkkaa TVA:n vuokrakodit Santalahden alueelta ja jätä asuntohakemus! Hakemus säilyy meillä kolme kuukautta, ja sitä voi tarvittaessa vielä muuttaa.

Miksi TVA?

Tampereen Vuokra-asunnot Oy tarjoaa asiakaslähtöisiä palveluita, vaivatonta ja ympäristövastuullista asumista erinomaisilla sijainneilla Tampereen paraatipaikoilla. Olemme olleet tamperelaisten kotiarjessa mukana jo kaksi vuosikymmentä ja tavoitteemme on yhä sama: löytää jokaiselle juuri sopiva, omanlainen koti.

Saattaisit olla kiinnostunut
myös näistä alueista