Niemenranta

Niemenrannassa nautit uuden viihtyisän asuinalueen eduista ja mukavuuksista. Niemenrannassa voit nauttia rauhaisan kotoilun lisäksi luonnonläheisen lähiympäristön kohteista, harrastuksista ja aktiviteeteista ympäri vuoden. Kutsuvat kävely- ja rantareitit sekä lenkkipolut alkavat lähes kotioveltasi. Lisäksi noin 100 metrin päässä siintävät Näsijärven laineet, joihin pääset kesäisin vaikka sukkelasti suppailemaan tai talvisin hiihtämään ja pilkille.

Ostos- ja asiointipalvelut ovat Niemenrannassa lähellä ja lähikauppa on kivenheiton päässä. Vain kilometrin päässä Lielahdessa on käytössäsi yksi Tampereen suurimmista palvelukeskittymistä, josta löydät jättivalikoiman marketteja, erikoisliikkeitä ja muita palveluita. Alle kahden kilometrin säteellä löytyy useita päiväkoteja ja kouluja, ja Tampereen keskustakin on helposti saavutettavissa.

Niemenrannassa liikenneyhteydet pelaavat ja paranevat entisestään. Niemenrannan kautta kulkevat useat bussit ja vuodesta 2025 alkaen myös upouusi ratikkalinja.

TVA:n kohteita Niemenrannassa

Löydät TVA:n kohteita Niemenrannan alueelta näistä osoitteista:

  • Niemenrannan puistokatu 4

Haluaisitko asua Niemenrannassa?

Kurkkaa TVA:n vuokrakodit Niemenrannan alueelta ja jätä asuntohakemus! Hakemus säilyy meillä kolme kuukautta, ja sitä voi tarvittaessa vielä muuttaa.

Miksi TVA?

Tampereen Vuokra-asunnot Oy tarjoaa asiakaslähtöisiä palveluita, vaivatonta ja ympäristövastuullista asumista erinomaisilla sijainneilla Tampereen paraatipaikoilla. Olemme olleet tamperelaisten kotiarjessa mukana jo kaksi vuosikymmentä ja tavoitteemme on yhä sama: löytää jokaiselle juuri sopiva, omanlainen koti.

Saattaisit olla kiinnostunut
myös näistä alueista