Hervanta

Hervannassa nautit asumisesta luonnon ja kattavien palveluiden äärellä. Hervanta on 25 000 asukkaan kaupunginosa, joka tuntuu kuin omalta kaupungilta!

Hervannassa asut ja elät luonnonläheisessä ympäristössä, jossa pääset aina halutessasi ulkoilun ja liikunnan pariin monipuolisilla kävely- ja pyöräilyreiteillä sekä lenkkipoluilla. Mahdollisuuksia eri urheilulajeista nauttimiseen tarjoavat muun muassa keskusurheilukenttä, jalkapallokentät, uimahalli, jäähalli, tennishalli, frisbeegolfrata ja kuntosalit. Oma lukunsa on vapaa-aikakeskus, jossa on monipuolisesti tiloja sisäliikunnan ja kädentaitojen harrastamiseen sekä erilaisille kokous- ja koulutustapahtumille. Hervantaan on lisäksi rakenteilla entisen laskettelurinteen alueelle hulppea uusi kuntoilualue, jonne tulee maastopyöräilyreittejä, ulkokuntosali, kuntoportaat ja näköalapaikka huipulle.

Hervannassa arkea helpottaa erinomaiset bussi- ja ratikkayhteydet. Lapsiperheiden kannalta Hervannan merkittäviin etuihin kuuluu runsas leikkipuistojen, päiväkotien ja koulujen tarjonta. 

TVA:n kohteita Hervannassa

Löydät TVA:n kohteita Hervannan alueelta näistä osoitteista:

  • Louhoskuja 8

Haluaisitko asua Hervannassa?

Kurkkaa TVA:n vuokrakodit Hervannan alueelta ja jätä asuntohakemus! Hakemus säilyy meillä kolme kuukautta, ja sitä voi tarvittaessa vielä muuttaa.

Miksi TVA?

Tampereen Vuokra-asunnot Oy tarjoaa asiakaslähtöisiä palveluita, vaivatonta ja ympäristövastuullista asumista erinomaisilla sijainneilla Tampereen paraatipaikoilla. Olemme olleet tamperelaisten kotiarjessa mukana jo kaksi vuosikymmentä ja tavoitteemme on yhä sama: löytää jokaiselle juuri sopiva, omanlainen koti.

Saattaisit olla kiinnostunut
myös näistä alueista