Askel helppoon arkeen Kalevassa!

TVA:n upeassa uudiskohteessa saat kodin huippusuositusta Kalevasta. Tiilikentänpolku 2 on kahdeksankerroksinen vuokratalo, johon tulee yhteensä 47 modernia kaupunkiasuntoa. Täällä arkeasi helpottaa loistava sijainti lähellä keskustaa, palvelujen ja liikenneyhteyksien ytimessä. Kohde valmistuu 30.6.2022.

Jatkuva haku on nyt käynnissä – toimi pian!

Viihtyisiä kaupunkikoteja eri elämänvaiheisiin

Tiilikentänpolku 2:n asuntovalikoima sisältää 47 asuntoa yksiöistä neliöihin, joiden koot vaihtelevat 33:sta 75,5 m2:iin. Sopivia koteja löytyy siis niin sinkuille, pariskunnille kuin perheillekin. Talon yhteistiloihin kuuluvat sauna, pesutupa ja ulkoiluvälinevarasto. Useimmissa asunnoissa on lasitetut parvekkeet, ja osassa myös oma sauna.

Studiotilat liike- ja asuinkäyttöön

Kiinteistön alakertaan sijoittuu kaksi 46,5 m2:n ja 51 m2:n liiketilaa, joita voi käyttää samalla studioasuntoina. Molempien tilojen käytettävyyttä tukevat erilliset sisäänkäynnit sekä pihalta että rappukäytävästä. Erikoisuuksiin kuuluvat liiketilojen edustojen omat pihat, jotka palvelevat osaltaan tilojen näkyvyyttä. Liiketoimintaa edistää myös asiakasvirtojen kannalta erinomainen sijainti Kalevan muun palvelutarjonnan kyljessä.

Kotikorttelina uusi Kalevankulma

Tiilikentänpolku 2 valmistuu ensimmäisenä talona uuteen Kalevankulman kortteliin, joka on ihanteellinen asuinpaikka sekä läheisten palvelujen että helpon liikkumisen suhteen. Korttelin pihalla on lasten leikkipaikka ja paikkoja polkupyörille. Korttelin ympäriltä löytyvät kaikki tarvitsemasi palvelut helppoon arkeen.

Liikenne virtaa vikkelästi joka suuntaan

Kaleva kehittyy ja kiinnittyy yhä vahvemmin keskustaan, jonne Sammonkatu tarjoaa suoran ja nopean valtaväylän. Liikenneyhteydet toimivat ja liikkuminen on sujuvaa, kuljet sitten kävellen, pyörällä, bussilla tai ratikalla. Ratikan reitti kulkee kotipysäkiltäsi niin keskustaan kuin Hervantaankin.

Etäisyyksiä Kalevankulmasta

  • Keskustori 2,8 km
  • Rautatieasema 2,2 km
  • Tampereen yliopisto 1,8 km
  • TAMK 1 km
  • TAYS 1,5 km
  • Nokia Arena 2,2 km
  • Hervanta 5 km

Runsas ja jatkuvasti kehittyvä palvelutarjonta 

Näissä kodeissa palvelut ovat niin lähellä, että voit kipaista kaupassakin vaikka kotitossuilla! Lukuisat päivittäiskaupat, erikoisliikkeet, ravintolat ja muut kohteet löytyvät heti kotikulmiltasi. Lähiympäristössä ovat myös esimerkiksi päiväkodit, peruskoulut ja oppilaitokset sekä liikuntapaikat kuntosaleista maauimalaan. Kalevan kehittyessä palvelutarjonta laajenee edelleen nykyistäkin monipuolisemmaksi.