Vuokra-asumisen edut TVA:lla

Monet käyvät keskustelua ja pohtivat, olisiko järkevämpää vuokrata asunto kuin ostaa oma. Kerroimmekin blogitekstissämme ”miksi asua vuokralla nyt ja tulevaisuudessa” vuokra-asumisen hyviä puolia. Kuten, kuinka huoletonta vuokra-asuminen on, kuinka monipuolisesti vuokra-asuntoja on saatavilla ja kuinka helposti muuttaminen käy. Tähän blogitekstiin kokosimmekin puolestaan vuokra-asumisen etuja TVA:lla.

Koteja on monipuolisesti

TVA:lla on koteja niin yksiöistä isoihin perheasuntoihin ja rakennamme koko ajan uutta. Elämäntilanteen muuttuessa, henkilökuntamme auttaa mielellään etsimään uuden kodin, joka vastaa uusiin tarpeisiin. Esimerkiksi perhekoon muuttuessa tai työpaikan vaihtuessa voimme etsiä uuden kodin, sillä asuntokanta on laaja ja kaikki asuntomme ovat erinomaisilla sijainneilla, hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Vuokran hintaan sisältyvä laajakaistayhteys

Kaikissa kiinteistöissämme asukkaillamme on mahdollisuus ottaa kotiin veloitukseton Telian 100 M laajakaistayhteys. Sillä selailee jo mukavasti kotona sohvalta käsin nettiä, katselee elokuvia tai lukee vaikka sähköistä kirjaa. Laajakaistayhteys täytyy aina itse tilata operaattorilta. Huomioithan, että moni muukin toimija tarjoaa yhteyksiä, mutta ne ovat maksullisia TVA:n asukkaille. Kannattaa siis olla tarkkana, että ottaa käyttöön vuokraan sisältyvän operaattorin laajakaistayhteyden.

Lemmikit

Meille lemmikit ovat aina enemmän kuin tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä. Myös TVA:n henkilökunnalla on ihania karvaisia kavereita. Yhteen blogitekstiin kokosimmekin heidän kuviaan. Täältä voit käydä kurkkaamassa.

Sähköiset palvelut

TVA:lta löytyy kattavat sähköiset palvelut helpottamaan asiointia kanssamme. Oma TVA- palvelumme mahdollistaa:

 • sujuvan viestittelyn nettiviestien avulla kanssamme
 • yhteystietojen löytämisen helposti ja vaivattomasti
 • oman talouden tarkastelemisen
 • oman kiinteistön tietojen katselemisen
 • omien tietojen muokkauksen
 • tiedotteiden lukemisen
 • ilmoitusten tekemisen
  • vikailmoitus
  • häiriöilmoitus
  • lisäavaintilaus
  • ilmoitus kadonneesta avaimesta

Oma TVA- palvelussa eli asukassivuilla pystyt ottamaan käyttöön myös push-ilmoitukset, jolloin selaimellesi annetaan lupaa näyttää ilmoituksia. Kehitämme koko ajan sähköisiä palveluitamme, jotta pysymme ajan hengessä mukana.

Sähköisten palveluiden avulla myös vuokrasopimuksen allekirjoittaminen ja irtisanominen käy käden käänteessä.

Asumisaika

Me TVA:lla pyrimme löytämään sinulle asunnon, josta voit tehdä oman viihtyisän kodin. Meille on tärkeää, että viihdyt kodissasi ja saat asua siellä niin pitkään kuin itse haluat. Tietysti huomioiden, että asumisaika sujuu ongelmitta. Mikäli tulee tilanne, että esimerkiksi toinen paikkakunta on ajankohtainen, on meillä käytössä yhden kuukauden irtisanomisaika. Uudiskohteeseen muuttaessa, on ensimmäinen mahdollinen irtisanomisaika 6 kuukauden jälkeen.

Toivottavasti asut jo meillä ja olet viihtynyt TVA-kodissasi. Jos uusi koti TVA:lta on ajankohtainen, voit kurkata monipuolisen tarjontamme täältä.

Iloisia kotihetkiä!

markkinointisihteeri
Janita