Miksi asua vuokralla nyt ja tulevaisuudessa

Vuokralla asuminen tarjoaa asukkaalle niin monia hyötyjä, jotka vaikuttavatkin siihen, että vuokra-asuntojen kysyntä kasvaa koko ajan. Uskon, että jokainen meistä on joskus miettinyt vuokralla asumisen hyviä ja huonoja puolia. Lukemalla blogitekstiä saat mieleesi vuokralla asumisen hyvät puolet.

Sitoutuminen

Kun muutat asumaan ihanaan uuteen vuokra-asuntoosi, ei sinun tarvitse pelätä sitoutumista. Elämäntilanteet voivat muuttua helposti. Saatat saada uudesta kaupungista itsellesi työpaikan tai haluat muuttaa perheesi kanssa yhteiseen kotiin. Vuokralla asuminen ei estä sinua tekemästä nopeita liikkeitä elämässäsi.

Meillä TVA:lla on asunnoissamme yhden kuukauden irtisanomisaika vuokrasopimuksen mukaisesti joko kuukauden viidennestätoista päivästä tai kuukauden viimeisestä päivästä. Tämä takaa sen, että sinun on helppo muuttaa uuteen asuntoon nopeallakin aikataululla. Kuin myös uutta asuntoa etsiessäsi saatat saada asuntotarjouksen, jossa on muutto jo kuukauden kuluttua.

Monipuolisuus

Meillä TVA:lla on vuokra-asuntoja hyvin monipuolisesti. Pienistä kotoisista yksiöistä isoihin perheasuntoihin. Tämä mahdollistaa sen, että sinun on mahdollista hakea juuri itsellesi mieluinen koti mieluisalta sijainnilta. Monipuolisuus takaa myös sen, että sinun on aina mahdollista hakea asunnon vaihtoa pienemmästä suurempaan tai suuremmasta pienempään elämäntilanteen muuttuessa.

Asumiskulut

Jokaiselle meistä on varmasti tärkeää, että asumiskulut pysyisivät suhteellisen edullisena. Vuokralla asuminen säästää sinulta aikaa ja rahaa.

Asumisesta säästyneillä rahoilla, voit vaikka lähteä reissuun huolettomasti. Pidemmälle lomamatkalle lähtiessä sinun ei tarvitse kuin mahdollisesti hihkaista naapurille poissaolostasi ja harkinnanvaraisesti vuokranantajallesi.

Huoletonta asumista

Vuokralla-asuminen on huoletonta, mutta kuitenkin vastuullista. Mikäli kävisi niin ikävästi, että asuntoosi tulisi jokin huoltotyötä vaativa vika, voit aina soittaa huoltoyhtiöön. Voit lukea TVA:n vastuunjakotaulukosta huoltoyhtiön vastuulla olevan viat ja ongelmat.

Edut

Vuokralla asuja voi saada paljon etuja asumiseensa verrattuna omistusasunnossa asumiseen. Sinun ei esimerkiksi välttämättä tarvitse huolehtia vesimaksuista eikä laajakaistayhteydestä. Myös me TVA:lla tarjoamme kohteissamme erilaisia asumisen aikaisia palveluita, joita ovat esimerkiksi pyykkitupa ja kuivaushuone.

Jokainen koti on aina kullan arvoinen ja sitä pitää osata arvostaa.

Onnellisia kotihetkiä toivottaen
markkinointisihteeri
Janita