Suunnitelmia, tavoitteita ja ideoita vuodelle 2024

Joulukuun blogitekstissä pureuduimme TVA:n kuluneeseen vuoteen 2023. Nyt haluamme kertoa, mitä kaikkea TVA:n vuosi 2024 tuo tullessaan! Suunnitelmia, tavoitteita ja ideoita vuoden varalle on paljon ja innolla lähdemme toteuttamaan TVA:n vuotta 2024.

Vuosi 2024 tuo muutoksia myös henkilöstömme kokoonpanoon. Markkinointisihteerimme Janita sekä vuokrausneuvottelija Annina palasivat vanhempainvapaalta TVA:n arkeen. Toivotamme heidät lämpimästi tervetulleiksi takaisin!

Janitan palatessa siirtyvät markkinoinnin vastuut sijaiseltamme Helmiinalta jälleen Janitan työpöydälle. Helmiina jatkaa TVA:lta kohti uusia haasteita maaliskuun alussa. Markkinointiassistenttina Helmiina on nauttinut työstään ja saamistaan opeista TVA:lla.

”Vuosi TVA:lla on ollut mitä opettavin läpileikkaus markkinoinnin sekä kiinteistöalan maailmaan! Olen päässyt kehittämään taitojani erityisesti markkinoinnin toimenpiteiden koordinoinnissa, sosiaalisen median sisällön tuottamisessa, raportointi- ja esityspohjien luomisessa sekä tapahtumien, kuten asukastapahtumamme suunnittelussa ja toteutuksessa. Toiveenani on päästä kehittymään entistä enemmän markkinoinnin saralla, mutta haikein mielin jätän taakseni TVA:n mahtavan henkilöstön ja mielenkiintoiset työtehtävät.”

TVA haluaa toimia vastuullisesti. Toiminnan läpinäkyvyyttä ja vastuullisuusviestintää kehitetään vuoden 2024 aikana esimerkiksi raportoimalla yrityksen vastuullisuudesta. Jo nyt kotisivuiltamme löytää TVA yrityksenä -sivun, jonka tarkoituksena on kertoa yrityksen toiminnasta, hallituksesta ja henkilöstöstä. Lisäksi sivustolta on löydettävissä strategia, joka ohjaa päivittäistä työtämme sekä keskeisimmät talouden tunnusluvut.

Perustietojen lisäksi yrityksen toiminnan läpinäkyvyyttä kehitetään entisestään julkaisemalla selkeitä sekä helposti luettavia raportteja yrityksen toiminnasta. Vuonna 2024 kotisivulla julkaistaan esimerkiksi ensimmäinen vastuullisuusraportti, jossa syvennytään TVA:n vastuullisuustavoitteisiin, eettisiin periaatteisiin, kestävän kehityksen tavoitteisiin sekä vastuullisuustekoihin.

TVA rakentaa jälleen myös vuonna 2024 uusia upeita vuokrakoteja Tampereelle, loistavien kulkuyhteyksien äärelle. Vuoden 2024 heinäkuussa valmistuu uudiskohde Louhoskuja 8 Hervantaan. Kotitalo kattaa 60 kotia ja tarjolla on niin yksiöitä, kaksioita kuin kolmioitakin. Uudiskohteemme kotien neliöt vaihtelevat 33,5 ja 74 välillä kotitalon 8:ssa eri kerroksessa!

Havainnekuva Louhoskuja 8

Louhoskujan rakentaminen etenee mallikkaasti aikataulussa ja tällä hetkellä työn alla on kotitalon sisäpinnat. Kiinnostuitko uudesta vuokrakodista Louhoskujalla? Lue lisää kohteesta sekä kodeista Louhoskujan omalla sivulla!

Kaksin aina parempi! TVA:lla on rakenteilla myös toinen uudiskohde. Hippoksenkatu 34 rakennustyöt alkoivat tammikuussa ja kohde rakentuu Hipposkylän alueelle Kissanmaalle. Hippoksenkatu 34 kattaa kolmen talon kokonaisuuden ja kaiken kaikkiaan ihania vuokrakoteja valmistuu 215 kappaletta. Kohde valmistuu vaiheittain loppuvuoden 2025 aikana.

Havainnekuva: Hippoksenkatu 34

TVA järjestää vuosittain asukkailleen asukaspäivän, jonka aikana pääsemme yhdessä nauttimaan mukavasta laatuajasta. Vuonna 2023 teimme asukaspäivänä retken Korkeasaareen yhdessä tapahtumaan ilmoittautuneiden asukkaidemme kanssa. Asukaspäivä oli onnistunut ja saimme paljon kiitosta sekä positiivista palautetta retken järjestelyistä!

Ideoita vuoden 2024 asukaspäivään riittää runsaasti, mutta olisiko juuri sinulla toive tai loistava idea, jonka haluaisit jakaa meille? Lähetä meille ideasi tänään 23.3.2024 julkaistun Instagram storyn puolelta löytyvään kysymysboxiin tai myöhemmin esimerkiksi Instagramin tai Facebookin kautta yksityisviestillä.

TVA:n löydät:
Facebookista: TVA – Tampereen Vuokra-asunnot Oy
Instagramista: @tampereenvuokraasunnot

Kiitollisin mielin toivon paljon onnea sekä menestystä TVA:n vuoteen 2024!

markkinointiassistentti
Helmiina