Kotitalo luonnon äärellä

Uudiskohde Louhoskuja 8 kutsuu sinut Hervantaan – se on 25 000 asukkaan kaupunginosa, joka tuntuu kuin omalta kaupungilta! Louhoskujan yhdeksänkerroksinen vuokratalo asettuu mukavasti Pohjois-Hervannan Kanjonin alueen vehreiden ulkoilumaastojen sekä tiheästi palvelevan ratikka- ja bussireitistön tuntumaan. Kohde valmistuu kesällä 2024.

Haku Louhoskujan vuokrakoteihin on nyt käynnissä!

Vuokrakoteja kaikkiin elämänvaiheisiin

Louhoskuja 8 tuo tarjolle 60 yksiötä, kaksiota ja kolmiota, joiden koot vaihtelevat välillä 33,5–74 m2. Tästä valikoimasta löydät varmasti sopivan kodin, muutatpa sitten yksin, kaksin tai perheen kanssa. Viihtyisiin huoneistoihin tuovat lisää asuintilaa lasitetut parvekkeet. Talon 9. kerroksesta löytyy asukkaiden yhteiskäyttöön suunniteltu upea saunaosasto sekä alakerrasta pesutupa, kuivaushuone ja vaunuvarasto. Piha-alueella on myös polkupyörävarasto sekä katettuja polkupyöräpaikkoja.

Ihanneympäristö ulkoiluun, liikkumiseen ja harrastamiseen

Hervannassa asut ja elät luonnonläheisessä ympäristössä, jossa pääset aina halutessasi ulkoilun ja liikunnan pariin monipuolisilla kävely- ja pyöräilyreiteillä sekä lenkkipoluilla. Mahdollisuuksia eri urheilulajeista nauttimiseen tarjoavat muun muassa keskusurheilukenttä, jalkapallokentät, uimahalli, jäähalli, tennishalli, frisbeegolfrata ja kuntosalit. Oma lukunsa on vapaa-aikakeskus, jossa on monipuolisesti tiloja sisäliikunnan ja kädentaitojen harrastamiseen sekä erilaisille kokous- ja koulutustapahtumille.

Hervannan kiinnostavia kohteita

 • Puistoalueet leikkipaikkoineen
 • Kävely-, lenkkeily- ja hiihtoreitit 
 • Urheilu- ja pallokentät sekä vapaa-aikakeskus
 • Suolijärven ja Hervantajärven retkeilyalueet
 • Jäähalli, uimahalli ja luistelurata
 • Tampereen teknillinen lukio
 • Tampereen seudun ammattiopisto
 • Tampereen yliopisto, Hervannan kampus
 • Tiedekeskus Hermia
 • Poliisiammattikorkeakoulu
 • Poliisimuseo

Kaikki palvelut helposti lähelläsi

Täällä arkeasi keventää todella monipuolinen palvelutarjonta, joka säästää aikaasi päivittäin. Louhoskujalta on vain muutama sata metriä lähikauppaan ja noin kilometri runsaiden ostos- ja asiointipalvelujen keskusta-alueelle. Sieltä löydät päivittäistavarakauppojen ja erikoisliikkeiden lisäksi mm. kirjaston, apteekin, suutarin, ravintoloita, kuntosaleja, sekä erilaisia harrastus- ja hyvinvointikohteita. Lapsiperheiden kannalta Hervannan merkittäviin etuihin kuuluu runsas leikkipuistojen, päiväkotien ja koulujen tarjonta. 

Loistavat kulkuyhteydet joka suuntaan

Louhoskujan kotisi lähipysäkiltä liikut Tampereen keskustaan kätevästi bussilla tai ratikalla, jolla matka taittuu noin 20 minuutissa. Julkisilla kulkuvälineillä pääset suoraan myös esimerkiksi Taysin alueelle, Hatanpäälle ja vaikkapa Lielahteen tai bussilla Pirkkalan ja Lempäälän suuntaan. Huristat Hervannasta helposti myös omalla autolla ympäri Tamperetta tai moottoritielle ja kauemmas. Lisäksi voit polkea laajan pyöräilyverkoston hyväkuntoisilla teillä keskustaan tai esimerkiksi Kaukajärven ja Kangasalan sekä Vuoreksen ja Lempäälän suuntaan.

Haku Louhoskujan asuntoihin on nyt käynnissä!