Ensimmäinen oma vuokrakoti

Elokuu alkaa olla siinä vaiheessa, että koulut ovat käynnistyneet, uudet opinnot alkaneet ja tältä osin elämän tilanteet muuttuvat. Osalla mahdollisesti alkaa uusi työkin. Nämä muutokset elämässä saattavat vaatia paljon ja eteen tulee uusia asioita kuten muutto ensimmäiseen omaan vuokrakotiin.

Muutto uudelle paikkakunnalle

Uusi vuokrakotisi saattaa sijaita sinulle täysin ventovieraassa kaupungissa. Ennen muuttoasi, sinun olisi hyvä selvittää tärkeitä asioita kaupungista. Kuten kuinka pääset liikkumaan joukkoliikenteellä ja kuinka kaukana uusi kotisi sijaitsee opiskelu- / työpaikastasi. Meillä TVA:lla kaikki kohteemme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä ja lähellä keskustaa.

Ensimmäinen oma vuokrakoti TVA:lta

Ihanaa, jos olet saanut meiltä ensimmäisen vuokrakotisi ja pääset asettumaan uuteen ympäristöön. Me haluamme aina auttaa sinua kaikessa asumiseen liittyvissä asioissa. Joten rohkeasti vain yhteyttä meihin niin ratkotaan pulmat yhdessä. Moniin asumiseen liittyviin asioihin saatatkin jo löytää vastauksen meidän Asumisen aakkosista.

Pelkästään jo asunnon vastaanottamisen jälkeen tulee paljon hoidettavia asioita. Sinun tulee alkaa miettiä sähkösopimusta, ilmoittaa uusi osoitteesi postiin ja maistraattiin, ottaa itsellesi kotivakuutus ja tehdä tuloilmoitus huoltoyhtiölle. Blogiteksistämme Muuttajan muistilista löytyy aiheesta enemmän tietoa, jonka suosittelemme lukemaan.

Kun pääset asettumaan kotiisi, täytyy sinun heti muistaa noudattaa järjestyssääntöjä. Esimerkiksi muistat noudattaa hiljaisuusaikaa klo 22–07, pidät lemmikkisi kytkettynä piha-alueella, hoidat huoneistoasi huolellisesti ja pidät yhteisetkin tilat siistinä.

Uuden kodin hankinnat

Vastaanottaessa ensimmäisen oman vuokra-asunnon, alkaa iskeä sisustusinto. Mikäs sen ihanampaa, kuin saada itse sisustaa koti mieluisaksi. Tämä tosin saattaa vaatia uusia hankintoja, mikä lisää kuluja. Uusia hankintoja tehdessä olisi hyvä pitää itse pientä budjettia ja miettiä tarkkaan mitä tarvitset ja mitä et.

Ensimmäinen oma koti on merkityksellinen asia tai muutenkin vain muutto toiselle paikkakunnalle. Me TVA:lla haluamme, että asukkaat tekevät huoneistoistamme koteja ja viihtyvät niissä.

Tervetuloa kodiksi,
markkinointisihteeri
Janita