Kotoilijan keidas,
harrastajan helmi

Niemenrannan uudiskohteessa nautit uuden viihtyisän asuinalueen eduista ja mukavuuksista. Niemenrannan puistokatu 4 on kuusikerroksinen vuokratalo, jonka 45 asuntoa sijoittuvat upeiden ulkoilumaastojen ja Näsijärven tuntumaan. Lisäksi lähellä ovat Lielahden laaja palvelutarjonta ja pian myös ratikkapysäkki, jolta pääset hetkessä keskustaan. Kohde valmistuu 1.4.2023.

Jatkuva haku on nyt käynnissä – toimi pian!

Viihtyisiä vuokrakoteja eri elämäntilanteisiin

Niemenrannan puistokatu 4 tuo tarjolle 45 kaksiota ja kolmiota, joiden koot vaihtelevat 37:sta 77,5 m2:iin. Niiden joukosta löydät varmasti sopivan kodin, muutatpa sitten yksin, kaksin tai perheen kanssa. Terassi tai lasitettu parveke tuo lisää viihtyisää asuintilaa osaan asunnoista, ja joihinkin tulee ranskalainen parveke.

Talon yläkerrassa on asukkaiden käytössä upea saunaosasto ja alakerrassa arkea helpottavat pesutupa ja kuivaushuone. 

Lisäetuna vuokrattavat varastotilat

Aktiiviselle ihmiselle kertyy helposti harrastusvälineitä, ja perheelle paljon muutakin tavaraa. Tässä kohteessa tarjoamme ekstra-apua säilytystarpeisiisi, sillä asuntokohtaisen varaston lisäksi voit vuokrata aarteillesi tai arkitarvikkeillesi ylimääräistä tilaa. Tarjolla on yhteensä 5 kappaletta 5-9 m2:n kokoisia varastoja, joiden vuokra on 40-60 €/kk.

Ei Niemenrantaa rakkaampaa!

Niemenrannassa voit nauttia rauhaisan kotoilun lisäksi luonnonläheisen lähiympäristön kohteista, harrastuksista ja aktiviteeteista ympäri vuoden. Kutsuvat kävely- ja rantareitit sekä lenkkipolut alkavat lähes kotioveltasi. Lisäksi noin 100 metrin päässä siintävät Näsijärven laineet, joihin pääset kesäisin vaikka sukkelasti suppailemaan tai talvisin hiihtämään ja pilkille.

Lähiympäristön kiinnostavia kohteita

  • Lukuisat puistot peli- ja leikkialueineen.
  • Historiallinen Niemen kartanoalue palveluineen.
  • Koirapuisto.
  • Skeittipuisto.
  • Vehreät kävely-, lenkkeily ja rantareitit.
  • Halkoniemen satama ja puisto.
  • Suomensaaren sauna ja uimapaikka.
  • Jänissaaren satama.
  • Tuleva Näsisaaren tekosaari.

Palveluja arkeen ja erityistarpeisiin

Ostos- ja asiointipalvelut ovat Niemenrannassa lähellä ja lähikauppa on kivenheiton päässä. Vain kilometrin päässä Lielahdessa on käytössäsi yksi Tampereen suurimmista palvelukeskittymistä, josta löydät jättivalikoiman marketteja, erikoisliikkeitä ja muita palveluita. Alle kahden kilometrin säteellä löytyy useita päiväkoteja ja kouluja, ja Tampereen keskustakin on helposti saavutettavissa.

Liikenneyhteydet pelaavat ja paranevat entisestään

Arjen liikkumiset hoituvat Niemenrannasta käsin ketterästi. Läheisiin ostos- ja asiointipalveluihin pääset nopeasti jalan ja pyörällä, jolla huristat hetkessä keskustaankin. Asuinalueesi etuihin kuuluu myös erinomainen ja kehittyvä julkinen liikenne. Niemenrannan kautta kulkevat useat bussit ja vuodesta 2025 alkaen myös upouusi ratikkalinja, jota pääset hyödyntämään todella helposti kotisi läheiseltä pysäkiltä.