Uusi vuosi 2020

Vuosi on taas vierähtänyt nopeasti ja nyt elämmekin jo vuotta 2020. Jäikö sinulla jokin viime vuoden lupauksista tai tavoitteista tekemättä? Ei hätää, nyt jos koskaan voit tehdä itsellesi uuden lupauksen ja pyrkiä toteuttamaan erilaisia tavoitteita. Myös TVA suunnittelee uudelle vuodelle uusia tavoitteita ja kehitysideoita. Näitä ovat esimerkiksi:

Telia

TVA ja Telia ovat tehneet jatkosopimuksen laajakaista- ja kaapeli-TV palveluiden toteuttamisesta TVA:n kiinteistöihin. Suurimmassa osassa kiinteistöissämme on ollut 10 M nettiyhteys ilman eri veloitusta. 1.2.2020 alkaen nykyinen toimittajamme tarjoaa asukkaille mahdollisuuden ottaa 100 M laajakaistan käyttöön. Huomioithan, että netin nopeus on ohjearvo, joka ei välttämättä aina toteudu. Mikäli asut TVA:n kiinteistössä ja sinulla tulee kysyttävää liittyen vaihtuvaan laajakaistan nopeuteen, voit olla yhteydessä suoraan Telian asiakaspalveluun puhelimitse 0200 11611 (mpm/pvm) arkisin klo 8-18 tai voit olla yhteydessä meidän asiakaspalveluumme

Sähköiset palvelut

Haluamme lisätä asiakkaillemme tarjottavia palveluita ja tämän myötä tulemme siirtymään kuluvan vuoden aikana hiljalleen erilaisten sähköisten palveluiden pariin. Näin pyrimme takaamaan, että asioiminen kanssamme helpottuu, jos esimerkiksi asiakas on estynyt tulemaan toimistollemme asiakaspalvelun aukioloaikojen puitteissa.

Uudiskohde

TVA rakennuttaa upeaa uudiskohdetta hulppealle sijainnille. Kohteen rakennuttaminen on käynnissä koko vuoden 2020 ja valmistuminen menee vuodelle 2021. Kannattaa pysyä kuulolla vuoden loppua kohden, ettei vain kohteen markkinointi mene sivu suun!

Sosiaalinen media

Tulemme laajentamaan huomattavasti sosiaalista mediaamme. Toivottavasti olet jo löytänyt meidät Instagramista @tampereenvuokraasunnot ! Tärkein kysymys onkin, mitä sinä haluaisit nähdä sosiaalisen median kanavissamme? Näin me pystymme ottamaan toiveitanne huomioon koostaessa sisältöä kanaviin. Voit myös aina antaa risuja ja ruusuja, nämä kehittävät toimintaamme.

Uskon, että tästä vuodesta tulee jälleen parempi kuin edellisestä. Pyritään yhdessä tekemään arjesta iloinen, onnellinen ja onnistunut. Totta kai kaikki päivät eivät voi olla hyviä, mutta pidetään nokka pystyssä ja katse kohti positiivisempaa tulevaisuutta.

Toiveikasta vuotta 2020!
markkinointisihteeri
Janita