Uusi vuosi 2019

Jälleen on vuosi vierähtänyt ja pääsemme nauttimaan vuodesta 2019. Uusi vuosi on ihana aloittaa virkeästi ja suunnittelemalla uusia haasteita sekä tavoitteita. Joillakin saattaa olla myös tapana tehdä uudenvuodenlupauksia. Myös TVA:n kotitiimillä on omat uudenvuoden lupaukset. Mutta näitähän ei saa kertoa, ovathan lupaukset salaisia 🙂

Helpottaaksesi tulevan vuoden suunnittelemista, osta tai tee itsellesi oma kalenteri juuri näitä suunnitelmia varten. Pitämällä kirjaa suunnitelmista, pidät myös itse huolen siitä, että ne eivät jää unholaan, vaan toteutuvat odotuksen arvoisina asioina.

Voit asettaa itsellesi jokaiselle kuukaudelle aina omat tavoitteet, kuten:

 • Tässä kuussa aion..?
 • Mitä ihanaa tässä kuussa tapahtuu?
 • Tässä kuussa minulle kolme tärkeintä tavoitetta ovat?
 • Kuinka palkitsen itseni onnistuessani?

Pitämällä kirjaa omista tulevaisuuden suunnitelmista ja niiden suunnittelemisesta, on tavoitteiden saavuttaminen todennäköisempää. Niiden saavuttaminen puolestaan lisää motivaatiota entisestään.

Mikäli kuukausittainen tavoitteiden seuraaminen tuntuu liian raskaalta lyhyellä tähtäimellä, voit totta kai tehdä suunnitelmat myös kerralla koko vuodeksi. Suunnitelmien tekemistä helpottaa tässäkin se, että luot itsellesi kysymyspohjan omille suunnitelmillesi, esimerkiksi:

 • Mikä on minun suurin haaveeni? Onko sen toteuttaminen mahdollista jo vuonna 2019?
 • Onko minulla asioita, joihin kaipaisin jotain muutosta?
 • Tänä vuonna aion..?
 • Mihin minun tulisi kiinnittää huomiotani?
 • Haluanko matkustaa, minne?
 • Onko minulla jotain, mitä pitäisi vähentää tai lopettaa kokonaan?
 • Mikä on minulle tärkeintä vuodessa 2019?

Toivotaan, että vuodesta 2019 tulee vielä parempi kuin mitä vuosi 2018 oli. Suunnittele itse itsellesi juuri sellainen vuosi kuin toivoisit sen olevan. Tulevaisuuden suunnitelmat ovat tärkeä osa elämää ja ne ohjaavat sinua kohti parempaa.

Mikä on TVA:n suurin suunnitelma vuodelle 2019?

Se taitaa olla jo rakenteilla oleva uudiskohde Kotisatama, joka valmistuu upealle Halkoniemen satama-alueelle. Kotisataman kaikki asunnot ja asuntojen parvekkeet avautuvat kuten sataman kuuluukin: järvelle päin. Kaunis Näsijärvi ja sen rannat ovat jokaisen lähettyvillä ja nautittavissa.

Kotisatamasta löytyy myös upea saunaosasto talon ylimmästä kerroksesta vilvoitteluparvekkeineen. Voit ottaa siis maisemalöylyt ihaillen upeaa Näsijärveä! Kohteelta löytyy myös parkkihalli, jonne pääset kulkemaan esteettömästi suoraan hissillä. Voit siis huoletta hypätä auton kyytiin ilman, että kengät kastuvat.

Missä vaiheessa työmaa tällä hetkellä on?

Kotisatama rakentuu jo hyvää vauhtia aikataulussa, suunnitelmien mukaan. Kohde on harjakorkeudessa ja tammikuussa Kotisatamassa alkaakin vesikattotyöt. Nyt kun runko on saatu kokonaan pystyyn, on myös ylimpien kerrosten kuivausvaihe voitu aloittaa. Alempien kerrosten kuivaus on aloitettu jo syksyllä. Näin ollen rakenteiden kuivumiseen on varattu riittävästi aikaa eikä rakenteisiin jää kosteutta, mikä on laadun kannalta erittäin tärkeää.

Kotisataman upean parkkihallin rakenteet ovat valmiit, josta löytyy parkkitilaa 32 autolle. Parkkihalli takaa sen, että itse piha-alue ei täyty autoista. Piha-alue saa kauniin pihakiveyksen viheralueineen.

Kohteen alakerrosten sisätyöt ovat etenemässä jo kovaa vauhtia ja keväällä päästäänkin käsiksi julkisivuihin ja rappauspintoihin.

Kotisataman arvioitu valmistuminen on marraskuussa 2019.

Ihaile ohesta Kotisataman kuvia valmistumisesta. Kuvat ovat otettu siten, että niistä erottaa kuinka kerrokset rakentuvat. Keväällä pääsemme jo tutustumaan paremmin sisältä päin kohteeseen, jolloin on lisää kuvia saatavilla. Pysy kuulolla!

Innostuitko Kotisatamasta? Lue lisää nettisivuillamme.

Hyvää uutta vuotta ja onnellisia kotihetkiä,
markkinointisihteeri
Janita