Uuden kodin hakeminen TVA:lta

Onko uusi koti ajankohtainen asia? Mietityttääkö Tampereelle muutto, mutta et tunne hyvin kaupunkia? Askarruttaako, miten asunnon hakeminen TVA:lta onnistuu? Tästä tekstistä löydät kaiken tarpeellisen informaation asunnon hakemisesta meiltä. Monipuolisesta asuntovalikoimastamme löydät kodin, joka näyttää ja tuntuu omalta.

Kohteet

Kotisivuillamme voit tutustua kohteidemme kaupunginosiin, jotta voit löytää juuri sinulle mieluisan asuinalueen. Jokaisen kaupunginosan takaa löytyy tietoa alueesta sekä alueen sijainnista ja palveluista. TVA:n uuden kodin etsiminen on asuinalueiden mukaan helpompaa.

Klikkaa kuvaa, niin pääset suoraan tutustumaan kohdesivustolle

Markkinointihaku

Kotisivujemme yläbannerista painamalla ”Löydä koti” linkkiä, pääset tutustumaan meidän laajaan asuntovalikoimaamme. Sivuston vasemmalla puolella on mahdollisuus rajata hakuvaihtoehtoja kaupunginosan, talotyypin, huoneluvun, pinta-alan tai vuokran mukaan. Voit hakea myös vain uudiskohteita tai antaa tarkempia kriteereitä haulle, kuten jos haluat huoneistokohtaisen saunan tai parvekkeen. Lisäksi voit tarvittaessa hakea ainoastaan vapaita ja vapautuvia asuntoja. Tiesithän, että voit myös vaihtaa kielen englanniksi sivun oikeasta alareunasta.

Jokaisen kiinteistön takaa löytyy kohteesta lisää tietoja. Voit myös tutustua tarkemmin asuntojen kokoihin ja vuokriin sekä samalla näet mitä koteja on vapaana tai vapautumassa. Jos joku tietty huoneistotyyppi tai asunto miellyttää, painamalla sen suosikiksi saat asunnon lisättyä hakemuksellesi.

Suosikkilistan kautta voit vielä tarkastella valintojasi ennen asuntohakemuksen täyttämistä. Kuinka helppoa!

Hakemuksen täyttämisen jälkeen

Asuntohakemuksesi on voimassa kolme kuukautta kerrallaan. Kun olet täyttänyt asuntohakemuksen, saat sähköpostiisi vahvistusviestin siitä, että olemme vastaanottaneet hakemuksesi. Tästä samasta viestistä löydät linkin, jonka kautta pääset tarvittaessa muokkaamaan hakemustasi. Voit esimerkiksi käydä jälkikäteen lisäämässä muitakin kohteita hakemuksellesi! Tiesithän, että löydät linkin asuntohakemuksen muokkaukseen myös kotisivujemme etusivulta.

Kun haluat muokata hakemustasi, niin huomioithan, että ensimmäisellä kerralla sinun tulee rekisteröityä käyttäjäksi. Mikäli muokkaat hakemusta ja olet edellisellä kerralla ladannut hakemukseesi liitteitä, täytyy ladata uusiksi.

Kun asuntohakemuksesi on menossa vanhaksi, saat muistutusviestin ja linkin, josta voit uusia hakemuksesi. Uusi sähköpostiviesti kertoo uuden hakemuksen voimassaoloajan. Mikäli et uusi hakemusta, hakemuksesi poistuu järjestelmästämme.

Vuokraustiimimme on sinuun heti yhteydessä, kun löytyy asunto, jota voimme sinulle tarjota. Aika hakemuksen jättämisestä asunnon saamiseen vaihtelee. Odotusaika voi riippua esimerkiksi siitä, minkä kokoista asuntoa olet hakemassa tai mistä päin Tamperetta kotia etsit.

Vuokraovi

Tiesithän, että myös Vuokraovessa voit tutustua kaikkiin vapautumassa oleviin asuntoihin. Vuokraoven ilmoituksessa on aina suora linkki asuntohakemukselle. Vuokraoven ilmoituksen kautta on mahdollista kysyä kohteesta lisää, mutta huomioithan, että vain täyttämällä asuntohakemuksen olet mukana asukasvalinnoissa.

Olethan meihin yhteydessä, jos ihan mikä tahansa asia askarruttaa asunnon hakemisessa. Suosittelemme myös tutustumaan kotisivuillamme ”tietoa kodin vuokraamisesta TVA:lla” sivuun, josta löydät vielä tarkempaa tietoa kodin vuokrausprosessista.

Asuntomme ovat laadukkaita ja viihtyisiä, ja voit luoda niistä juuri omanlaisen kotisi.

Iloista syksyä!

markkinointisihteeri
Janita