TVA:n kotitiimi

Ensimmäisessä blogitekstissämme kerroimme lyhyesti, keistä TVA:n kotitiimi muodostuu.

Tämän tekstin avulla haluamme tuoda esille sitä, mitä me täällä teemme ja minkälaisissa asioissa voimme auttaa sinua.

Asiakaspalvelumme sijaitsee Asuntotorilla, osoitteessa Puutarhakatu 8. Asiakaspalvelu on yrityksemme kasvot. Siellä sinua on vastassa kaksi ammattitaitoista osaajaa.

Tiesitkö, että Minna Canthin syntymäkoti on ollut samaisella tontilla 1800-luvun alusta vuoteen 1923 asti.

Asiakaspalvelumme neidot ovat vastaus kaikkeen. Heiltä voit kysyä kaikkea asumiseen liittyvissä asioita. He opastavat sinua muun muassa asuntohakemuksen jättämisessä, asunnon haku prosessissa, vuokrasopimuksen allekirjoituksessa, avainten noudossa sekä niiden palauttamisessa.

Mikäli sinua jokin askarruttaa asumisen aikana, olethan rohkeasti yhteydessä asiakaspalveluumme. He auttavat sinua pulmatilanteissa ja ohjaavat tarvittaessa oikealle yhteyshenkilölle.

Tiesitkö, että asiakaspalvelumme neidot ovat TVA:n kovimmat leipurit. He loihtivat upeita leivonnaisia ja välillä henkilökuntakin saa nauttia niistä päiväkahvin lomassa.

Asumisneuvojamme työpiste sijaitsee Asuntotorilla ensimmäisessä kerroksessa. Auttavaisen asumisneuvojamme pääset tapaamaan pyydettäessä asiakaspalvelussamme. Asumisneuvojamme päätehtävänä on hoitaa omien kohteidensa kiinteistösihteerin työt.

Hän on myös osana sosiaalisen isännöinnin tiimiä yhdessä isännöitsijän ja asumisohjaajan kanssa. Asumisneuvojamme auttaa sinua erityisesti haastavimmissa asumiseen liittyvissä tilanteissa.

Tiesitkö, että asumisneuvojamme on TVA:n intohimoisin kissanainen.

Asumisohjaajamme työpiste on vastapäätä asumisneuvojaamme, joka mahdollistaa sujuvan yhteistyön. Hänet on myös mahdollista tavata asiakaspalvelussamme erikseen pyydettäessä. Varauduthan siihen, että aika tapaamiselle olisi hyvä sopia etukäteen, sillä asumisohjaamme työskentelee paljon kentällä.

Asumisohjaajamme opastaa ja auttaa sinua mielellään myös puhelimitse. Hänen aurinkoinen asenteensa välittyy jo pelkästään linjojen välityksellä.

Tiesitkö, että asumisohjaajamme on  TVA:n tuorein kasvo.

Kiinteistösihteerimme auttavat sinua mielellään tarvittaessa viidennen kerroksen asiakaspalvelupisteessämme, jonka läheisyydestä löytyy myös heidän työpisteensä.

Tiesitkö, että kuntoilevat kiinteistösihteerimme kävelevät rappuset päivittäin. Pelkästään ylös kiivetessä rappusia on yhteensä 64 kappaletta.

Kiinteistösihteeriemme työpäivät täyttyvät asuntojen tarjoamisista, vuokrasopimuksien tekemisestä, asumisaikaisten palveluiden hoitamisista ja mahdollisten vuokrasopimusten irtisanomisien käsittelyistä. Heiltä voit tarvittaessa tiedustella vakuusmaksusi käsittelystä.

Markkinointisihteerimme mukaansatempaavat niin henkilökunnan kuin asiakkaatkin. He eivät välttämättä itsekään tiedä mitä uusia ideoita päivä tuo tullessaan. Päivät kuluvat tempauksia suunnitellessa yrityksen näkyvyyden sekä tunnettavuuden lisäämiseksi.

Markkinointisihteerimme vastaavat yrityksen sosiaalisesta mediasta, blogin tuottamisesta, nettisivujen hallinnasta, markkinointimateriaalin hankinnasta, asiakastyytyväisyyskyselyn toteuttamisesta sekä uusien markkinointi-ideoiden ja tempausten järjestämisestä. Markkinointisihteerimme vastaavat myös uudiskohteidemme markkinoinnista.

Heidän kotoisa työpisteensä sijaitsee viidennessä kerroksessa, asiakaspalvelupisteen läheisyydessä. Saatat myös tavata heidät mahdollisten asuntonäyttöjen yhteydessä.

Tiesitkö, että markkinointisihteerimme rakastavat matkustelua ympäri maailman. Yhteensä he ovat käyneet jopa 28 eri maassa.

Vuokravalvojamme hoitavat vakuuttavasti vuokralaistemme vuokranmaksuasioita. Vuokravalvojamme seuraavat päivittäin maksuliikennettä kokonaisuudessaan. Asiakkaalla on myös mahdollisuus sopia heidän kanssaan erillisistä maksusuunnitelmista tarvittaessa.

Mikäli asiakkaalla on kysyttävää asumiseen liittyvissä maksuasioissa, vastaavat vuokravalvojamme mielellään kysymyksiin ja auttavat vahvalla ammattitaidolla. He myös rohkaisevat asiakkaitamme ottamaan yhteyttä vuokranmaksuasioissa heti kun tarvetta ilmenee.

Sinulla on mahdollisuus päästä keskustelemaan heidän kanssaan kasvotusten viidennen kerroksen asiakaspalvelupisteessämme, jonka läheisyydessä he työskentelevät päivittäin.

Tiesitkö, että vuokravalvojamme ovat taitavia käsistään ja he tekevät paljon erilaisia käsitöitä.

Teknisenpuolen osaajamme hoitavat tehokkaasti kohteidemme huoltotöiden valvontaa, asunto- ja muuttotarkastuksia, organisoivat huoneistoremonttien toteutumista, vikailmoituksien käsittelyä ja teknisiä tarkastuksia. Tässä on kuitenkin vain murto-osa siitä, mitä heidän työnkuvaansa kuuluu päivittäin.

Mikäli haluat tavata heitä, suosittelemme olemaan yhteydessä ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostitse, sillä he ovat niin tehokkaita kenttätyöskentelyssä, että TVA:n kotitiimikään ei meinaa perässä pysyä. Heidän työskentelypiste kuitenkin sijaitsee viidennessä kerroksessa.

Tiesitkö, että heidän työpisteellään ilveskin murisee täydellä teholla yötä päivää!

Isännöitsijämme ovat yhteistyössä ja vuorovaikutuksessa asukkaidemme kanssa. Isännöitsijöillämme on vastuu asukasvalinnoista, he allekirjoittavat vuokrasopimuksia, seuraavat kiinteistöjemme yleiskuvaa asunnoissa, yleistiloissa ja piha-alueilla. Isännöitsijöidemme työnkuvaan kuuluu myös hallinnollisia työtehtäviä.

Isännöitsijämme tekevät myös ikävämpiä työtehtäviä, kuten käsittelevät reklamaatioita.

Tässä kuitenkin on vain osa siitä, mitä isännöitsijämme tekevät päivittäin.

He saapuvat päivittäin intoa puhkuen työpaikallemme, jossa sinulla on mahdollisuus tavata heidät. Kannattaa myös huomioida se, että he viettävät osan päivästään kentällä. Tämän vuoksi paras yhteydenottotapa on sähköpostitse tai puhelimitse.

Tiesitkö, että isännöitsijämme pitävät pyöräilystä ja hyödyntävät sitä myös työmatkoilla.

Hallinto- ja taloussihteeri hoitaa hurmaavasti kaikkea hallintoon ja talouteen liittyen. Hän hoitaa muun muassa laskujen käsittelyä, operaattori asioiden ylläpitoa sekä tilauksia, laitehankintoja ja kokousjärjestelyitä. Tässä on myös vain murto-osa hänen työtehtävistään, joita hän hoitaa viidennessä kerroksessa asiakaspalvelupistettä vastapäätä.

Hän on myös tietosuojavastaamme 25.5. voimaan astuvassa tietosuoja-asetuksessa.

Ilman hallinto- ja taloussihteerimme rautaisia hermoja, olisimme monesti sukat solmussa. Tiesitkö, että hän ajaa päivittäin jopa 80 kilometriä hurmatakseen kotitiimin ja asiakkaat.

Hallintomme koostuu touhukkaasta toimitusjohtajasta, kiinnostavasta kiinteistöpäälliköstä ja huolellisesta hallintopäälliköstä. Hallintomme huolehtii ja kantaa vastuun henkilöstöstä, yrityksestä ja yrityksen toiminnasta.

Tiesitkö, että hallintomme henkilöt ovat suuria urheiluhulluja.

Toivottavasti tulimme sinulle tutummaksi. 🙂

Kevät terveisin
markkinointisihteerit
Janita & Annina