Tervetuloa TVA:n blogiin!

Olet lämpimästi tervetullut seuraamaan TVA:ta blogin muodossa. Blogissa tarjoamme kiinnostavaa tietoa ja lämminhenkisiä tarinoita TVA:lla asumisesta, henkilökunnan toiminnasta ja itse kohteista. Blogissa voit myös kysyä ja kommentoida, jos jokin asia asumisessa askarruttaa tai ilahduttaa sinua.

Kirjoittajina toimii ihana ja osaava henkilökuntamme. Välillä pääsemme myös nauttimaan ihastuttavien asukkaidemme tarinoista.

Voit ehdottaa meille myös muita juttuaiheita vuokra-asumiseen liittyen.

Keitä olemme?

Ensimmäiseksi sinua varmaan kiinnostaa, keitä olemme.

TVA on 19 iloisen ja reippaan pelaajan kotitiimi.

Olemme ammattitaitoinen, energinen ja iloinen porukka, joka koostuu auttavaisesta asiakaspalvelusta, ainutlaatuisesta asumisneuvojasta, aurinkoisesta asumisohjaajasta, kuntoilevista kiinteistösihteereistä, innokkaista isännöitsijöistä, vakuuttavista vuokravalvojista, tehokkaista teknisenpuolen osaajista, hurmaavasta hallinto- ja taloussihteeristä, kiinnostavasta kiinteistöpäälliköstä, huolellisesta hallintopäälliköstä, mukaansatempaavista markkinointisihteereistä ja touhukkaasta toimitusjohtajasta.

Vaikka olemme kaikki erilaisia, yksi asia meitä yhdistää. Koti on meille kaikille erityinen ja tärkeä paikka.

Haluamme olla auttamassa sinua löytämään oman turvasatamasi ja luomassa kanssasi ikimuistoisia kotihetkiä. Koska elämässä tilanteet voivat muuttua, olemme mukana myös muutosten tuulissasi. Meillä voit vaihtaa asunnontarpeesi mukaan kotiasi pienemmästä suurempaan tai suuremmasta pienempään.

Haluamme antaa asiakkaillemme mahdollisuuden nauttia elämästä ja löytää omiin tarkoituksiin sopivan kodin.

Tervetuloa kotiin!

Terveisin,
TVA:n kotitiimi

PS. Haluaisitko kertoa, millaista on asua TVA:lla? Kommentoi ja voit päästä mukaan blogiimme!