Sisusta parveke kesäkuntoon

Edellisestä blogitekstistä saatoitkin jo poimia turvallisia ja oikeaoppisia niksejä grillaamiseen parvekkeella. Jotta parvekegrillauskin sujuisi tunnelmallisemmin, koostimme tähän blogiin ihania ideoita laittaa parveke kesäkuntoon.

Parvekkeen voi sisustaa monellakin eri tyylillä, esimerkiksi maalaisromanttisesti, boheemisti, retroksi tai voit tehdä siitä vaikka itsellesi miesluolan tai auringonpalvojan unelmapesän. Mikäli sinulla on jo valmiiksi ihanasti sisustettu parveke, mutta kaipaisit jotain uutta piristystä, toimii tähän aina pieni tuunaus! Lue ohesta vinkit tuunauksiin ja eri tyylillä sisustamiseen.

Retro parvekesisustus

Retromaiseen sisustamiseen et tarvitse juurikaan muuta kuin hieman 80-90 -luvun tyylin kalusteita. Tähän tyyliin yhdistetään monesti kirkkaita värejä, jotka ovatkin nousseet nyt kauppojen hiteiksi. Vinkki! Jos sinulla on turhana lojumassa vanha pieni kaappi, hylly tai pöytä, tuunaa sitä vähän ja vie parvekkeelle vaikka kukkapöydäksi! Vanhan ja tikkuisen pöydän saa helposti retroksi hiomalla ja käyttämällä puuöljyä. Tai mikset käyttäisi vaikka vanhan parvekkeenpöydän päälliseen D-C-Fix sisustustarraa!

Maalaisromanttinen parvekesisustus

Maalaisromanttiseen sisustamiseen yhdistetään usein erilaisia rottinkisia kalusteita, paljon näyttäviä koristeita sekä lyhtyjä. Värimaailmana tässä sisustustyylissä käytetään valkoista. Tähän tyyliin on ihana yhdistää parvekkeen lattialle vaaleahko räsymatto. Vinkki! Jos sinulta löytyy joku turhana oleva nuhjuuntunut matto, pese se käyttäen tekstiiliväriä! Saat hetkessä luotua vanhasta uuden. Ideaa voit hyödyntää myös viltteihin, jotka lämmittävät ihanasti parvekkeella ilta-auringon laskeutuessa.

Boheemi parvekesisustus

Boheemiin sisustukseen et tarvitse kuin rönsyileviä viherkasveja, kynttilöitä, ihania roikkuvia lamppusarjoja ja paljon tyynyjä. Tänä vuonna paljon ihmisten innostusta kerännyt makramee kuuluu tähän tyyliin kuin nenä päähän. Makrameen tekeminen onnistuu Kaarnan katveessa ohjeilla helposti!

Ilman sen suurempia muutoksia, saat parvekkeestasi luotua kodikkaan jo pienillä ominaisuuksilla. Käytä kasveja sisustuselementtinä, luo hieman olohuonemaista tyyliä ja nauti vaikka lepotuolista auringonpaisteen kanssa.

Aurinkoisia parvekepäiviä toivotellen,
markkinointisihteeri Janita

Lähde: http://www.kaarnankatveessa.fi/2017/12/kuvalliset-ohjeet-diy-makramee.html