Sisusta koti kohti kesää

Aurinkoiset ja lämpenevät päivät saavat sisustusinspiraation heräämään ja kotiin olisi mukava saada jotain uutta sekä trendikästä. Kokosimme tähän blogitekstiin kesän 2022 sisustustrendejä, josta voit ottaa itsellesi parhaimmat ideat haltuun.  

Floral-trendi 

Tämän vuoden sisustuksen trendeihin paluun tekevät pastellinsävyt. Floral-trendi tuo esille pastellinsävyjen lisäksi kukkaiset tyylit. Kuten voi nimestäkin päätellä, Floral selvästi tulee englannin kielen sanasta flower eli kukka. Trendin teemana on tehdä kodista hempeä ja kaikilla eri sävyillä on todellakin lupa revitellä. Trendin pääväreihin kuuluu esimerkiksi mintun- ja oliivinvihreät sävyt, vaaleanpunainen ja liila. Floral-trendiä voi hyödyntää sisustuksessa myös maltillisesti esimerkiksi tyynynpäällisissä, koristeissa, verhoissa tai vaikka tauluissa. Voithan ostaa kotiin myös pelkästään kauniita kukkia ja asettaa ne kauniisiin pastellinsävyisiin ruukkuihin.  

Vintage 

Trendiin on palannut kaikki jo kauan aikaa sitten muodissa olleet huonekalut ja teemat. Kirjahylly, josta haluttiin eroon 2010-luvulla, on nyt toimiva sisustuselementti. Sisustuksessa aikoinaan paljon käytetyt raidat ja erilaiset muodot ovat nyt hitti, joten kaiva rohkeasti kaapista esille sinun kaikki vanhat klassikko sisustuselementtisi ja asettele ne kotiisi.  

Kalusteet 

Myös kalusteiden sävyissä saa nyt vapaasti käyttää väriä mielen mukaan. Lisäksi muotiin on tullut kaikki erilaiset palasohvat ja pyöreät kalusteet. Kalusteissa käytetään myös paljon ryijymäistä tyyliä ja karvalankaisia pintoja. Esimerkiksi hyvin suosittuna sisustuselementtinä nähdään nyt erilaisia karvajäljitelmä nojatuoleja tai raheja.  

Boho-tyyli 

Boho-tyyli on ollut oikeastaan koko ajan muodissa, mutta tällä hetkellä se muuttaa muotoaan. Muodoista tehdään enemmän geometrisempiä, yksityiskohtaisempia ja huolitellumpia. Tyyliin kuuluu luonnonmukaisuus ja luonnonvärit. Esimerkiksi rottinki, juutti ja bambu ovat sisustuksen keskeisessä roolissa.  

Rauhoittava, harmoninen ja luonnonläheinen kiteyttävät hyvin kesän sisustuksen trendin. Jokainen sisustaa kodista juuri omanlaisen, mutta kannattaa joskus uskaltaa olla rohkea ja kokeilla jotain uutta! Pienikin erilainen sisustuselementti kodissa saattaa piristää kummasti.  

Pastellinsävyistä kesää odottaen, 
markkinointisihteeri 
Janita