Mikään toinen paikka ei ole kuin koti

Kevät tekee selkeästi tuloaan, valonmäärä on lisääntynyt ja päivät ovat pidentyneet. Ihmiset kulkevat kaduilla hymyissä suin ja odottavat kesää.

Kotonakin puuhastelu nousee uusiin ulottuvuuksiin ja ikkunoidenkin pesu tulee ajankohtaiseksi, vaikka se ei aina mieli puuhaa olisikaan. Mutta voi sitä tunnetta, kun saa laittaa puhtaisiin ikkunoihin kevätverhot ja kukkiin uudet mullat!

Blogitekstimme idea lähti liikkeelle, kun vuokravalvojamme toi esille häntä askarruttavan huolen, joka koskettaa meitä kaikkia. Kuinka voimme auttaa läheisiämme asumisessa ja elämisessä aina vauvasta vaariin. Lähellä olevista ihmisistä tulisi aina olla kiitollinen, koska kaikilla ei ole lähimmäisiä.

Tämän vuoksi olisi ensiarvoisen tärkeää, että huolehtisimme lähimmäisistämme. Oli hän sitten sukulainen tai naapuri. Maailmassa moni asia kehittyy ja muuttuu, mutta toisista ihmisistä huolehtiminen sekä välittäminen tulisi aina säilyttää.

Vanhemman sukupolven ikääntyessä olisi tärkeää, että nuoremmat avustaisivat haasteellisimmissa ja askarruttavissa asioissa, jotta kukaan ei jäisi yksin. Turvataksemme sen, että koti olisi kaikille turvallinen ja mieluisa paikka, jossa saamme levätä ja pysähtyä arjen hulinoista.

Kyse ei ole vain ikääntyvästä sukupolvesta vaan yhtälailla nuoretkin tarvitsevat apua, kun kokeilevat omia siipiään suuressa maailmassa. Monet uudet asiat tuntuvat pelottavilta ja vaikeilta hoitaa, mutta tukiverkoston ollessa lähellä, on helpompi lähteä rakentamaan omia polkuja.

Elämässä voi tulla yllättäviä ja haasteellisia tilanteita iästä huolimatta tai elämän tilanteesta riippumatta. Kunpa muistaisimme, että aina voi pyytää apua, eikä vaikeiden asioiden kanssa tarvitse jäädä yksin. Vuokranantajana myös me haluamme olla apunasi. Muistathan, että jaettuna ilotkin tuntuvat moninkertaisimmilta.

Voidaksemme turvata lähimmäisen asumisen, olisi tärkeää, että tarvittavat dokumentit, kuten esimerkiksi valtakirja olisi toimitettuna vuokranantajalle. Ainoastaan näin meidän on mahdollista auttaa, tukea sekä turvata haasteellisissa elämän tilanteissa ja muutoksissa.

Valtakirjan avulla pystyt huolehtimaan lähimmäisesi asumisesta. Voit avustaa häntä esimerkiksi vuokraan ja avaimiin liittyvissä asioissa. Tämän vuoksi olisi tärkeää hoitaa valtuutukset ennakoiden, koska elämässä tilanteet voivat muuttua. Yhdessä pystymme turvaamaan jokaisen asumisen ja tekemään kodista mieluisan paikan, koska

Mikään toinen paikka ei ole kuin koti ja yhdessä olemme aina enemmän.

Ihanaa kevään odotusta,
markkinointisihteerit
Janita & Annina