Kesätyöntekijä Kaisan terveiset

Päivien lyhentyessä ja iltojen viiletessä on pakko myöntää, että syksy on täällä. TVA:lla konkreettinen merkki kesän päättymisestä on kesätyöntekijän paluu takaisin opintojen pariin. Tämän kuukauden blogitekstissä kesätyöntekijämme Kaisa kuvailee tunnelmiaan kesän jäljiltä.

Olen saanut työskennellä TVA:n asiakaspalvelussa jo neljänä kesänä. Ensimmäistä kertaa tulin TVA:lle töihin vuonna 2014 vailla aiempaa kokemusta kiinteistöalalta, mutta innokkaana oppimaan uutta. Muutaman vuoden tauon jälkeen palasin toimistolle kesällä 2017 ja onpa väliin mahtunut yksi joulutuurauskin!

Mutta mikä saa tulevan erityisopettajan palaamaan vuosi toisensa jälkeen töihin ihan toiselle alalle? Koen, että työ asiakaspalvelussa on työtä ihmiseltä ihmiselle. Me emme vuokraa asuntoja, me vuokraamme koteja, joissa elämä tapahtuu ja tunnetaan elämän koko kirjo iloineen ja suruineen. Koen olevani etuoikeutettu, kun saan hetken aikaa elää asiakkaiden mukana näissä elämän muutoksissa.

Tietysti toinen painava syy palata on asiantuntevat ja auttavaiset työkaverit, joilta olen oppinut näiden kesien aikana aivan valtavan paljon. Edelleenkin jokaisena aamuna on mukava lähteä töihin, kun voi luottaa siihen, että haasteet ratkotaan yhdessä ja hommat hoituvat! Työ asiakaspalvelussa sisältää sopivasti rutiinia, mutta asiakkaiden yksilölliset tilanteet tuovat jokaiseen päivään myös jotakin uutta ja opettavaista. Tylsää ei meillä ole koskaan! 🙂

Minulle asiakaspalvelijana on tärkeää, että jokainen asiakas saa tuntea tulleensa kohdatuksi ja että asiakas voi luottaa siihen, että kerran hoidettavakseni annettu tehtävä selvitetään loppuun saakka. Tämän tavoitteen toteutumisessa tarvitaan koko työyhteisöä.

Tänä kesänä oman haasteensa toimintaamme on tuonut Asuntotorilla alkava remontti, jonka vuoksi TVA:n asiakaspalvelu siirtyi heinäkuun alussa väistötiloihin talon viidenteen kerrokseen. Hyvin pääsimme alkuun näillä järjestelyillä, vaikka väliaikaisesti meillä on käytössämme entistä pienemmät tilat. Sopu sijaa antaa ja on ollut ilo huomata, miten hyvin myös te asiakkaat olette meidät löytäneet uusista tiloista.

Uusitut tilat ovat varmasti kaiken tämän vaivannäön arvoista ja ehkäpä ensi vuonna mekin vielä tapaamme ensimmäisen kerroksen uusituissa tiloissa! Ennen sitä lämmin kiitos kaikille asiakkaillemme ja tunnelmallista syksyä jokaiseen kotiin!

Terveisin, Kaisa