10 syytä miksi valita TVA vuokranantajaksi

Onko uusi koti ajankohtainen asia? Mietitkö, miksi valita juuri TVA vuokranantajaksi? Mitä minä hyödyn, jos muutan TVA:lle asumaan? Kokosimme blogitekstiin 10 syytä, miksi valita juuri meidät vuokranantajaksi.

Omistamme Tampereella 2500 viihtyisää vuokrakotia, joista jokainen löytää juuri omanlaisen kodin. Tällä hetkellä meillä asuu 4500 tyytyväistä ja onnellista asukasta, joista monet ovat viihtyneet kodeissaan jopa vuosikymmenestä toiseen. Kaikki kohteemme ovat hyvillä sijainnilla ja lähellä palveluita. Elämäntilanteen muuttuessa vain kuukauden irtisanomisaika takaa vapautta ja joustavuutta. Tarjoamme myös mahdollisuuden muuttaa sisäisesti isommasta kodista pienempään tai pienemmästä suurempaan. Rakennamme myös jatkuvasti uusia ja moderneja vuokrakoteja, joihin on helppo ihastua.

Havainnekuva Kissanmaa, Hippoksenkatu 34. Kohteeseen valmistuu yhteensä 215 vuokra-asuntoa Hipposkylän alueelle kolmen kerrostalon kokonaisuuteen. Asuintalokokonaisuus valmistuu vaiheittain loppuvuodesta 2025.

Kaikissa TVA:n omistamissa kiinteistössä on vuokran hintaan sisältyvä laajakaistayhteys. Sopimuksen piirissä olevissa asunnoissa on valmius Elisan laajakaistaan. Laajakaistan käytöstä ei perusnopeudella peritä erillistä kuukausimaksua. Asukkaat voivat tämän lisäksi itsenäisesti tilata lisänopeuksia ja palveluita Elisalta.

Käytössämme on kattavat sähköiset palvelut, joten asumisen aikaiset asiat hoituvat näppärästi kellonajasta riippumatta. Palvelussa voit lukea tiedotteita ja viestejä sekä täyttää lomakkeita. Yhteydenotto meihin on helppoa nettiviestien kautta. Oma TVA mahdollistaa sinulle helpon tavan muokata omia tietojasi ja katsoa vaikka kiinteistön tietoja. Kehitämme palveluitamme koko ajan ja myöhemmin mahdollistamme asiakkaille vielä vuokranmaksun suoraan palvelun kautta.

Tarjoamme asukkaillemme mahdollisuuden osallistua joka vuosi TVA:n järjestämään asukastapahtumaan. Tapahtumissa on mukava jutella naapureiden kanssa tai saada jopa uusia ystäviä. Viime vuonna vietimme päivän Korkeasaaressa ja tälle vuodelle on luvassa jopa kaksi tapahtumaa. Ensimmäinen asukastapahtuma on jo heinäkuussa, jolloin asukkaat pääsevät elokuviin.

TVA:lle lemmikit ovat tervetulleita. Ovathan he rakkaita perheenjäseniä. Kuitenkin lemmikeistä tulee huolehtia siten, että ne eivät aiheuta häiriötä talon muille asukkaille. Huoneistojen ulkopuolella lemmikit on pidettävä kytkettyinä ja ulkoiluttaminen on kielletty lasten leikkipaikoilla ja niiden välittömässä läheisyydessä.

TVA:n omistamissa kiinteistöissä on asukkaiden lisäturvana käytössä Howden Finland Oy:n AsumisPLUS-vakuutus. AsumisPLUS-vakuutus on laaja ryhmätapaturmavakuutus kiinteistön asukkaille. Vakuutettuina ovat kaikki asukkaat ja talkoisiin osallistuvat henkilöt. Tapaturman hoitokulujen osalta vakuutettuina ovat myös asukkaiden vieraat. Talon ulkopuolisten osalta vakuutus on voimassa rajoitetusti. Vakuutus on voimassa piha-alueella, yhteisissä tiloissa ja talkootyöhön liittyvillä matkoilla.

Joskus elämäntilanteet muuttuvat ja haasteita voi tulla asumiseen liittyen tai esimerkiksi vuokranmaksuun. Meillä TVA:lla henkilökunta auttaa sinua mielellään ratkomaan ongelmat asumiseen liittyen. Asumisneuvojamme pohtii kanssasi parhaimpia ratkaisuja helpottamaan tilannettasi, ja vuokravalvojamme auttavat miettimään keinoja vuokranmaksuun liittyvissä ongelmissa. Me autamme sinua, jotta voit asua huoletta kodeissamme. 

Me haluamme, että kaikilla asukkailla on hyvä asua TVA:n kodeissa. Siksi sinun on asukkaana mahdollista tulla mukaan asukastoimintaan kehittämään asumista ja asukastoimintaa yhdessä meidän kanssamme. Asukastoiminta on vapaaehtoista ja se voi olla juuri sinun talosi ja naapureidesi näköistä. Asukastoiminta tarjoaa asukkaille kanavan vaikuttaa oman kotitalon asioihin, lisätä asumisviihtyisyyttä ja yhteisöllisyyttä.

Vuokramme ovat kohtuullisia ja asuntojemme hinta-laatusuhde on hyvä.

TVA:n kodeissa asukkaat viihtyvät ja naapuruussopu toimii. Voit saada naapuristasi itsellesi uuden ystävän, jonka kanssa jakaa ilot ja surut yhteisen kahvitteluhetken äärellä.

TVA:lta löydät varmasti itsellesi mieluisan kodin. Tervetuloa kodiksi!

markkinointisihteeri,
Janita