Tampereen Vuokra-asunnot Oy ja Marvea Oy ovat sopineet uudiskohteen rakentamisesta Hervantaan

Hervanta, Louhoskuja 8 täydentää vuokrakotitarjontaamme Tampereella

TVA Oy ja Marvea Oy ovat sopineet 60 uuden vuokrakodin rakentamisesta Hervantaan. Kohteen rakennustyöt on aloitettu ja kohde valmistuu kesällä 2024. Kohteeseen rakennetaan erikokoisia yksiöitä, kaksioita ja kolmioita, joiden pinta-alat vaihtelevat hieman yli 33 neliöstä 74 neliöön.

”Louhoskujan uudisrakennus on TVA Oy:n tavoitteiden mukainen hanke”, sanoo yhtiön toimitusjohtaja Marko Salonen. ”Hervanta on haluttu asuinpaikka tamperelaisille, mutta TVA Oy:llä ei ole aikaisemmin ollut tarjota vuokraisille asuntoja tästä kaupunginosasta. Yhtiön asuntotarjonta monipuolistuu tämän vapaarahoitteisen hankkeen myötä sillä saralla” Marko jatkaa.

”Tampere on vetovoimainen ja vahva kasvukeskus, jossa on jatkuvasti kysyntää uusille laadukkaille vuokra-asunnoille. On erittäin hienoa aloittaa yhteistyö TVA Oy:n kanssa tämän hankkeen tiimoilta, joka täydentää ja monipuolistaa Hervannan uusien vuokra-asuntojen tarjoamaa. Hanke vahvistaa ja kasvattaa edelleen Marvea Oy:n asemaa yhtenä Tampereen kaupunkiseudun suurimmista asuntorakentajista.” Marvea Oy:n varatoimitusjohtaja Leon Kärnä toteaa.  

Sujuvaa arkea Hervannassa

Kohteen sen sijainti on palvelujen kannalta ihanteellisessa paikassa. Lähietäisyydeltä löytyvät kaikki tarvittavat lähipalvelut, päiväkoti sekä koulut. Hervannan monipuolinen ympäristö tarjoaa myös upeat puitteet monenlaisille harrastuksille.

Alueella on hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Tampereen ratikan pysäkki sijaitsee kohteen vieressä ja alueella on kattavat bussiyhteydet. Kohteessa ei tarvitse omistaa omaa autoa, sillä lähipalvelut ja sujuva julkinen liikenne takaavat helpon arjen.

Havainnekuva Louhoskuja 8

Marvea Oy on pirkkalalainen yritys, joka rakentaa ja kehittää hankkeita pääradan varren kasvukeskuksiin. Marvea on kannattavasti kasvava henkilöstönsä omistama yritys. Henkilöstöllämme on vuosikymmenten kokemus asuntorakentamisesta ja rakennusalasta. Kehitämme ja rakennamme kaupunkiympäristöjä tuleville sukupolville asumiseen ja elämiseen eettisesti arvoa tuottaen. Olemme erikoistuneet monipuoliseen asuntotuotantoon ja hankekehitykseen yhdessä kumppanien kanssa. Toimimme asiakasta lähellä, paikallisesti ja kehittäen jatkuvasti uusia ideoita asiakastarpeiden ratkaisuiksi. www.marvea.fi