Hippoksenkatu 34:n rakennustyöt alkavat tammikuussa 2024

Tampereen Vuokra-asunnot Oy rakennuttaa yli 200 vuokra-asuntoa Hippoksen alueelle Kissanmaalle.

TVA aloittaa Tampereen Kissanmaan kaupunginosassa rakennushankkeen, jonka aikana Hipposkylän alueelle osoitteeseen Hippoksenkatu 34 valmistuu yhteensä 215 vuokra-asuntoa kolmen kerrostalon kokonaisuuteen. Asuintalokokonaisuuden rakennuttaminen alkaa yhteistyössä Peab Oy:n kanssa tammikuussa 2024.

”Olemme tyytyväisiä Hipposkylän hankkeen etenemiseen ja alueen kehittymiseen. Hippoksenkatu 34:n hanke on TVA:n historian suurin rakennushanke 24 miljoonan euron urakkahinnallaan. Yhteistyö Peab Oy:n kanssa on lähtenyt liikkeelle hyvin ja uskomme, että yhteistyöllä saamme aikaan laadukkaita vuokra-asuntoja Tampereen kasvavaan tarpeeseen.”, toteaa Tampereen Vuokra-asunnot Oy:n toimitusjohtaja Marko Salonen.

Samoja ajatuksia jakaa myös Peabin Tampereen yksikönjohtaja Kalle Kulmala: ”Olemme erittäin tyytyväisiä päästessämme toteuttamaan muuten hieman mollivoittoisille markkinoille isoa asuntokohdetta TVA:lle. Hanke on sekä kokonsa että kestonsa vuoksi yksiköllemme tärkeä. Valmistelut ovat lähteneet liikkeelle hyvällä yhdessä tekemisen meiningillä, ja tästä on hienoa lähteä kohti rakennusvaihetta.”

Urakka pitää sisällään kolme 2-portaista asuinkerrostaloa, joissa on 4–6 kerrosta. Rakentaminen alkaa vuoden 2024 tammikuussa, ja kohteen luovutus toteutetaan vaiheittain. Asuintalokokonaisuus valmistuu joulukuussa 2025.