Urbaaneja iloja Santalahden rantamaisemissa!

TVA:n tyylikäs uudiskohde sijoittuu ihanteellisesti Näsijärven ja keskustan kylkeen Santalahteen. Tarjolle tulee viihtyisiä vuokrakoteja, joissa nautitaan uuden asuinalueen mukavuuksista järvimaisemien ja loistavien liikenneyhteyksien äärellä. Kiinteistö valmistuu 31.12.2021 osoitteeseen Tiporaitti 7.

Jatkuva haku on nyt käynnissä – toimi pian!

Laatuvalikoima viihtyisiä ja persoonallisia koteja

Tiporaitin 4–7-kerroksiseen kiinteistöön tulee yhteensä 84 kpl 28,5–71,5 neliön yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Mukana on persoonallisia pohjaratkaisuja, kuten suurilla näköalaikkunoilla varustettuja kaksikerroksisia koteja. Parvekenäkymät avautuvat Näsijärvelle tai suojaisan kodikkaalle sisäpihalle, jonka alle asettuu parkkihalli. Osassa asuntoja on oma sauna.

Uusi asuinalue järvimaisemien ja virkistyskohteiden äärellä

Santalahdesta rakentuu monimuotoinen, modernia rakentamista ja historiaa yhdistävä alue, jonka läpi kulkee suojaisa kävely- ja pyöräilyväylä. Urbaania asumismukavuutta täydentävät Näsijärven mahtavat maisemat ja ympärivuotiset virkistysmahdollisuudet. Uudesta rantapuistosta löytyy mm. uimaranta, monitoimipelikenttä, koirapuisto ja muita aktiviteetteja. Santalahti alueena on vielä keskeneräinen, mutta vuoteen 2025 mennessä sen pitäisi olla täysin valmis.

Loistavat liikenneyhteydet keskustaan ja kauemmaskin

TVA:n vuokrakodit asettuvat liikkumisen kannalta kätevästi Santalahden itäiseen, keskustan puoleiseen päähän eli Tikkutehtaan kortteliin. Parin kilometrin matka keskustaan sujuu täältä sukkelasti jalan, pyörällä, autolla, bussilla ja pian myös ratikalla.

Etäisyyksiä Santalahdesta

  • Särkänniemi 1,5 km
  • Pyynikki 1,0 km
  • Keskustori 2,5 km
  • Lielahti 4,0 km
  • Rautatieasema 3,5 km
  • Tampereen yliopisto 4,0 km
  • TAMK 5,5 km
  • TAYS 5,5 km

Palveluja sujuvaan arkeen ja vapaa-aikaan

Santalahden asuinalueen lähiympäristöstä löytyy runsaasti palvelu- ja käyntikohteita, kuten terveysasema, yleinen sauna, Pispalan upeat maastot, ruokakauppa sekä Pispalan koulu ja päiväkoti. Myös Lielahden laaja palvelutarjonta ja Pyynikin maankuulut harjumaisemat luontopolkuineen ovat helposti santalahtelaisten ulottuvilla.