Kerhotoiminta

Muutamassa kohteessamme järjestetään myös kerhotoimintaa. Täältä pääset tutustumaan, missä kerhotoimintaa järjestetään ja minkälaista toimintaa eri kerhoissa on.

Kalevan kulman kohtaamispaikka

On Koivupirtin Säätiön, Vanhus- ja Lähimmäispalvelun Liiton ja Kotien Puolesta Keskusliiton yhteistyöhanke. Toimintaan ovat tervetulleita kaikki yli 65-vuotiaat ja toiminnan tarkoituksena on edistää hyvinvointia ja lisätä ikäihmisten osallistumismahdollisuuksia itsenäisen kotona asumisen tueksi.

Hankkeen aikana on perustettu Iloa arkeen pysäkkejä, jotka ovat yhteisöllisiä tapaamispaikkoja kotona asuville ikäihmisille. Pysäkkitoiminta vähentää yksinäisyyttä, vahvistaa alueen yhteisöllisyyttä ja tarjoavat mielekästä tekemistä arkeen. Pysäkeillä on mahdollista saada myös henkilökohtaista ohjausta ja neuvontaa mieltä askarruttavissa asioissa.

Kohteidemme Iloa arkeen pysäkit

Kalevan Sampo –  Väinämöisenkatu 25
Kalevan kulma
ma klo 12-15
ti-pe klo 9-12

Pellervonkadun Haka – Pellervonkatu 19
Viitoskerhon Iloa arkeen pysäkki
ke klo 13-15
to (parilliset viikot) klo 10-12 miesten pysäkki

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tarkista täältä ajankohtaisimmat aukioloajat.

Yhteystiedot:
Kati Mesiranta-Tynkkynen
projektivastaava
044 4000 787
kati.mesiranta-tynkkynen@koivupirtti.fi

Tiia-Mari Aalto
projektityöntekijä
044 4000 774
tiia-mari.aalto@koivupirtti.fi

Tästä pääset tutustumaan kerhon iloiseen toimintaan!

Wihreä Puu

on Tesoman alueen kohtaamispaikka kaiken ikäisille. Toiminta on maksutonta, avointa sekä kynnyksetöntä yhteisöllistä toimintaa. Wihreä Puun viihtyisissä tiloissa voi vaihtaa kuulumisia kahvikupin ääressä viettäen aikaa yhdessä. Toimintaa on tarjolla lapsiperheille, lapsille, nuorille sekä ikäihmisille.

Wihreä Puu on Setlementti Tampere ry:n kansalaistoiminnan yksikkö. Toiminnan tavoitteita on vaikuttaa asukkaiden hyvinvoinnin lisääntymiseen ja arjen helpottumiseen, yhteisöllisyyden lisääminen, yhteistyön keinoin tarjota matalakynnyksisiä osallistumisen mahdollisuuksia erilaiset elämäntilanteet huomioiden ja aktivoida yhteisöjä toimimaan omien tavoittedensa hyväksi.

Wihreä Puu sijaitsee kohteessamme
Ristimäenkatu 35, liikesiipi
ma-ke klo 9-12 Avoin perhetoiminta
ma-to klo 13-16 Koululaisten avoin toiminta
to klo 12-13 Bingo

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tarkista täältä ajankohtaisin ohjelma.

Yhteystiedot:
Minna
yksikönjohtaja
050 384 7013

Jelena
ohjaaja
0400 838 651

Saana
ohjaaja
045 161 7005

Kahvitupa

Kahvitupa eli mummukerho Tesomalla sai upeat uudet tilat remontin myötä. Kerhon toiminta alkoi noin viisi vuotta sitten Olkkarissa, mutta TVA:n alaiseksi se siirtyi 1.4.2018, kun Olkkarin toiminta päättyi.

Kahvitupa on avoin mummuille ja vaareille. Kahvituvan kokoontumisissa pelataan pelejä, kuten Skibbonia ja Bingoa, tehdään käsitöitä sekä järjestetään tavara- ja vaatemyyjäisiä. Kahvituvalla on lisäksi mahdollisuus nauttia lounasta torstaisin klo 12.00.

Tärkeimpänä kahvituvalla tietysti on mahdollisuus keskustella elämästä muiden kanssa ja nauttia seurasta kahvin kera.

Kahvituvalla mummot sekä vaarit kokoontuvat maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin kello 9.30-13.30 kohteessamme Ristimäenkatu 35.

Ohjelma kahvituvalla vaihtelee viikoittain, joten käythän tarkistamassa ajankohtaisimman viikko-ohjelman tilan ulko-ovesta.

Tesoman miähet

Tesoman miähet oli alunperin kolmivuotinen hanke vuosina 2015-2018 Tesoman alueella. Vuoden 2018 vaihteessa hankkeesta tuli yhdistys. Tesoman miähien avulla pyritään parantamaan työelämän ulkopuolella olevien miesten työ- ja toimintakykyä Pirkanmaalla.

Alunperin toiminta oli rajattu tiukasti tesomalaisille, mutta nyt Tesoman miähissä käy väkeä myös muun muassa Nokialta ja Pispalasta.

Tesoman miähet sienestävät, kuntoilevat, vaeltavat, marjastavat sekä osallistuvat yhdessä erilaisiin talkoisiin. Torstaisin kokataan ruokaa ja syödään yhdessä ja perjantaisin herkutellaan aamupalalla.

Tesoman miähet toimivat kohteemme Ristimäenkatu 37 asukastuvalla. Myös sinä olet tervetullut mukaan!

Ajankohtaiseen viikko-ohjelmaan voit tutustua Tesoman miästen Facebook-sivuilla.