Liikuttavan ihania vuokrakoteja tulossa Tampereen Kauppiin

TVA rakennuttaa nyt Kauppiin! Upeasta järviluonnosta ja urheilupuistosta tunnettu Kauppi on monen tamperelaisen toiveosoite. Sijainti on vain kivenheiton päässä keskustasta ja Näsijärven rannasta, jotka takaavat mukavan arjen ja monet liikunta- ja harrastusmahdollisuudet. Rakenteilla oleva kohde valmistuu osoitteeseen Kuntokatu 11 B, 1. syyskuuta 2021.

Asukkaat kiinteistöön on valittu.

Uusissa asunnoissa upeat maisemat Tampereen kattojen yllä

12-kerroksinen TVA:n kiinteistö sijaitsee Kaupin paraatipaikalla. Valoisia ja viihtyisiä koteja on yhteensä 54, ja ne ovat kooltaan 34,5–56,5 neliön yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Osassa kohtaa huoneistoa lattiaan asti ulottuvat ikkunat ja lasitettu parveke tuovat kotiin valoa ja modernin ilmeen. Maisemia voi ihailla eri puolilla rakennusta – esimerkiksi talon ylimmässä kerroksessa sijaitsevalla saunaosastolla. Pysäköinti hoituu kätevästi Finnparkin parkkihallissa.

Luonnonkaunis Kauppi kutsuu liikkumaan

Kauppi on saanut nimensä Kaupinojasta, joka on alueen halki Näsijärveen laskeva luonnonoja. Kauppiin kuuluu noin 32 kilometriä valaistua ulkoilureittiä, jotka muuntuvat talvella suosituksi latuverkostoksi. Hikoilu onnistuu myös alueen liikunta- ja virkityspaikoilla. Ulkoilla voi myös Niihaman kauniilla luontopolulla.

Unelmayhteydet eri puolille Tamperetta

Kauppi on yksi Tampereen saavutettavimmista paikoista, sillä monet työpaikat, korkeakoulut ja Tampereen yliopistollinen sairaala sijaitsevat alueella. Runsaat julkisen liikenteen yhteydet takaavat sujuvan liikkumisen ja siten sujuvan arjen. Myös uuden ratikan kyytiin voi hypätä Taysin pysäkiltä, jonne on kohteelta matkaa vain pari minuuttia.

Lähellä keskustaa, luonnon kainalossa

Kauppi sijaitsee vain kivenheiton päässä Tampereen keskustasta, Näsijärven rannalla. Alue jakautuu kahteen osaan: länsipuolen urheilupuistoalueeseen ja itäpuolen yhtenäiseen metsäalueeseen.

Kaupissa tekeminen ei lopu

Alueelle on rakennettu useita urheilua ja ulkoilua palvelevia toimintapisteitä ja ulkoilureittejä. Kauppia onkin sanottu harrastajan toiveosoitteeksi. Myös muut palvelut pelaavat. Esimerkiksi Kalevan ostoskeskukset palvelevat lähellä, samoin Tampereen yliopistollinen sairaala. Myös päiväkoteja, kouluja ja korkeakouluja löytyy läheltä useampia.

TVA Kauppi 32 km valaistua ulkoilureittiä
32 km ulkoilureittiä
Latuverkosto
Pesäpallostadion
Jalkapallokentät
Keilailu
Maastopyöräily
Kuntosali
Kaupinojan sauna