Väinämöisenkatu 27 A 15

2h+k 54
626,90€/kk
vapautumassa 24.10.2020 alkaen

Kalevan Sampo

Kohteessamme tunnet historian havinan ja tunnelmallisuuden. Aluksi kohteemme oli Aravarahoitteinen, joka oli tarjoitettu suurperheellisille. Tämä teki kohteestamme  vuokrataloasumisen edelläkävijän Suomessa. Talo 25 on edelleen Arava-kohde, jossa asukasvalinta perustuu tarveharkintaan, johon vaikuttavat hakijan asunnontarve, varallisuus ja tulot.

Kaupin upea urheilupuisto takaa sinulle vehreät ja kauniit ulkoilumaastot.

Olisiko tässä sinun uusi kotisi?

  • Sauna

  • Pesula

  • 100M Internet

  • Autopaikka

  • Hissi

  • Leikkipaikka

  • Smartpost

  • Lemmikit sallittuja

  • Pyöräkatos tai varasto

Yhteiset tilat

Erillisessä huoltorakennuksessa on talopesula ja kaksi kuivaushuonetta. Lisäksi talossa 29 sijaitsee myös pesula ja kuivaushuone. Kaikissa taloissa on saunat. Pyörä- ja vaunusuojat sekä varastot sijaitsevat taloissa 32, 34, 36 ja 38. Talossa 25 on Raimontupa niminen tila, jonka voi vuokrata esim. perhejuhlia varten. Kohteelta löytyy taloyhtiön asukkaiden käytössä oleva Smartpost-automaatti. Sinne voit tilata ostoksesi suoraan ja noutaa ne juuri silloin kuin sinulle itsellesi sopii. Smartpostin kautta voit myös lähettää paketteja tai vaikka kirjeitä. Lisätietoja saat postin nettisivuilta. Smartpost-automaatti sijaitsee talon 33 saunan edustilalla. Automaatille kulku ovien aukioloaikoina.

Asuntojen pintamateriaalit

Lattiat Keittiössä, olo-, makuu- ja vaatehuoneissa on muovimatot. WC-tiloissa on kovapintainen muovimatto. Seinät Olo- ja makuuhuoneiden seinät ovat tapetoidut ja muiden huoneiden maalatut. Suihkuhuone on kaakeloitu. Kalusteet ja varusteet Kalusteet ovat tehdasvalmisteisia vakiokalusteita. Keittiön työtasot ovat laminaattipintaisia ja tiskipöytälevyt ruostumatonta terästä.Liedet ovat vakioliesiä. Astianpesukoneelle ja mikroaaltouunille on tilavaraus. Pyykkikoneelle löytyy tilavaraus kylpyhuoneesta.

Piha-alueet

Pyykin- ja matonkuivaus- sekä tomutustelineet löytyvät piha-alueelta. Portaiden edustat ja pysäköintialueet ovat asfaltoidut. Osaa pihasta peittää nurmikko ja istutukset.

Asunnot

Asunnot ovat parvekkeellisia. Kohde Väinämöisenkatu 25 on esteetön.

Pelastussuunnitelma

Kohteen pelastussuunnitelmaan pääset tutustumaan tästä. Tutustu myös pelastussuunnitelman kuviin ja liitteisiin.

Lähialueen palvelut

Lähin bussipysäkki
100 m
Bussilinjat
25, 17, 3AB
Lähin kauppakeskus
500 m
Lähikauppa
200 m
Koulut
1 km
Päivähoito
250 m
Apteekki
650 m
Liikuntamahdollisuudet
Uimahalli ja maauimala 670 m, Kalevan urheilupuisto 2.7 km, Hakametsän jäähalli 1.7 km
Muut palvelut

Tulevaisuudessa Sammonkatua pitkin tulee kulkemaan myös ratikka, johon on kohteilta vain noin 100m matkaa.