Koivukuja 6 D 32

2h+tpk 47
684,70€/kk
varattu

Koivukuja 1-6

Upeat ulkoilumaastot ja kaunis Pyhäjärven ranta takaavat sinun arkeesi iloa. Kohteemme sijaitsee noin kolmen kilometrin etäisyydellä ydinkeskustasta, jonka voit matkata vaikka pyöräillen ja ihastellen Pyhäjärven rantamaisemaa.

Aivan kohteen vieressä on upea tekonurmikenttä, johon voit mennä nauttimaan urheilun ilosta.

Kohteessamme on pala historiaa, joka näkyy rappukäytävien alkuperäisissä lattiapinnoitteissa, kaiteissa ja tuuletusparvekkeissa.

Olisiko tässä sinun uusi kotisi?

KOHTEESEEN ON ASETETTU PARVEKETUPAKOINTIKIELTO.

  • Sauna

  • Pesula

  • 100M Internet

  • Autopaikka

  • Hissi

  • Leikkipaikka

  • Lemmikit sallittuja

  • Pyöräkatos tai varasto

  • Kohde on esteetön

Yhteiset tilat

Rakennusten kellarikerroksissa talon asukkaita palvelevat myös kuivaushuoneet, sekä huoneistokohtaiset irtaimistovarastot.

Asuntojen pintamateriaalit

Lattiat ovat tammensävyistä laminaattia ja katot ovat valkoisia. Seinät ovat maalattu vaaleaksi. Keittiössä ja asuinhuoneissa on yksi seinä maalattu tehostevärillä. Keittiön kiintokalusteiden ovet ovat harmaat ja rungot valkoiset. Keittiön kaappien välitilan laatoitus on harmaansävyinen. Kylpyhuoneen lattiat ovat hiekansävyistä klinkkeriä ja seinät kauttaaltaan laatoitettu harmaansävyisellä kaakelilla. Asuntojen väliovet ovat valkoisia.

Piha-alueet

Rakennusten piha-alueet on uusittu viihtyisiksi ja toimiviksi. Osa vanhoista puista säilytettiin ja niiden rinnalle istutettiin uusia puu- ja pensasistutuksia. Kulku- ja oleskelualueet on pinnoitettu laatoituksella, asfaltilla sekä kivituhkalla, muuten piha on nurmipintaista. Pihavarustuksiin kuuluvat viihtyisät pöytäryhmät sekä polkupyörätelineet, pyykinkuivaus-ja tomutustelineet sekä jätteiden syväkeräysastiat.

Asunnot

Asuntoja on monipuolisesti yksiöistä neljän huoneen asuntoihin erilaisilla tilaratkaisuilla. Parvekkeet asunnoissa ovat pääsääntöisesti lasitettuja. Keittiövarusteina ovat liesi tuulettimineen sekä jääkaappi-pakastin. Varustukseen kuuluvat myös paikka astianpesukoneelle ja mikroaaltouunille. Kylpyhuoneissa on suihkuvarustuksen lisäksi varaus pyykinpesutornia varten. Kiinteistössä huoneistokohtainen vedenmittaus.

 

Pelastussuunnitelma

Kohteen Koivukuja 1, 3 & 5 pelastussuunnitelmaan pääset tutustumaan tästä. Tutustu myös pelastussuunnitelman kuviin ja liitteisiin.

Kohteen Koivukuja 6 pelastussuunnitelmaan pääset tutustumaan tästä. Tutustu myös pelastussuunnitelman kuviin ja liitteisiin.

Lähialueen palvelut

Lähin bussipysäkki
400 m
Bussilinjat
1ABC, 11, 65, 14, 21
Lähin kauppakeskus
1.8 km
Lähikauppa
570 m
Koulut
30 m
Päivähoito
50 m
Kirjasto
1.8 km
Apteekki
1.5 km
Liikuntamahdollisuudet
Arboretum 1.4 km
Muut palvelut

Kuuselan lähitori takaa senioreille monenlaista palvelua muun muassa erilaisia ryhmä- ja tapahtumatoimintoja. Lähitorille on kohteilta matkaa vain 1.2km.