Koivukuja 4 A 21

2h+kk 42
634,50€/kk
vapautumassa 21.11.2020 alkaen

Vesiennakko 40e/kk

Koivukuja 4

Kohteemme sijaitsee puistojen, metsäisten ulkoilumaastojen ja urheilukentän läheisyydessä.

Aivan kohteen vieressä on lisäksi upea tekonurmikenttä, johon voit mennä nauttimaan urheilun ilosta.

Alueelta on hyvät julkiset liikenneyhteydet ja Tampereen keskustaan kohteestamme on matkaa noin 3 km. Lähialueelta löytyy peruspalveluja kuten koulut, päiväkoti ja lähikauppa. Rakennus on julkisivuiltaan punainen, rapattupintainen ja harjakattoinen.

Rakennus on kahden portaan ja hissin talo, jossa on keskikäytävän varrella kerroksittain 12 asuntoa. Maantasokerroksen asunnoissa on aidatut asuntopihat ja ylempien kerrosten asunnoissa ovat tilavat lasitetut parvekkeet.

Olisiko tässä sinun uusi kotisi?

  • Sauna

  • Pesula

  • 100M Internet

  • Autopaikka

  • Hissi

  • Leikkipaikka

  • Lemmikit sallittuja

  • Pyöräkatos tai varasto

  • Kohde on esteetön

Yhteiset tilat

Joka kerrokseen sijoittuu kerroksen asukkaita palveleva saunaosasto parvekkeineen. Kellarikerroksessa on yhteiskäytössä askartelutilat ja pesula kuivaushuoneineen. Irtaimistovarastot on sijoitettu väestönsuojatiloihin. Rakennuksen päädyissä on katettu porras, joka johtaa suoraan polkupyörävarastoihin.

Asuntojen pintamateriaalit

Keittiöt ovat yhteydessä asunnon tupakeittiötilaan avoimesti. Keittiövarusteena ovat liesi ja jääkaappi-pakastin. Varauksena on paikka astianpesukoneelle ja mikroaaltouunille. Kylpyhuoneissa on normaalin wc-suihkuvarustuksen lisäksi varaus pyykinpesutornia varten. Talo on varustettu huoneistokohtaisilla vesimittareilla. Asuntojen pintamateriaalit Seinät yleensä valkoiset, mutta tupakeittiöissä on yksi seinä maalattu tehostevärillä ja makuuhuoneessa tapetoitu. Kylpyhuoneiden seinät ovat kauttaaltaan laatoitetut vaaleilla kaakeleilla ja keittiöissä vihertäväsävyinen mosaiikkilaatoitus. Lattiat ovat tammensävyistä laminaattia ja kylpyhuoneen lattiat harmaata klinkkeriä. Väliovet ovat valkoiset. Kiintokalusteet ovat valkorunkoiset ja niiden ovet vihertävänharmaat.

Piha-alueet

Pihavarusteena pöytiä ja penkkejä. Tontilla on omat syväkeräysjäteastiat, tomutus- ja pyykinkuivaustelineet.

Pelastussuunnitelma

Kohteen pelastussuunnitelmaan pääset tutustumaan tästä. Tutustu myös pelastussuunnitelman kuviin ja liitteisiin.

Lähialueen palvelut

Lähin bussipysäkki
400 m
Bussilinjat
1ABC, 11, 65, 14, 21
Lähin kauppakeskus
1.8 km
Lähikauppa
570 m
Koulut
30 m
Päivähoito
50 m
Kirjasto
1.8 km
Apteekki
1.5 km
Liikuntamahdollisuudet
Arboretum 1.4 km