Näin otat käyttöön TVA:n asukassivut

TVA:n asukassivujen käyttö vaatii rekisteröitymisen. Rekisteröityminen vaatii vahvan tunnistautumisen omilla pankkitunnuksillasi. Käyttäjätunnuksena toimii sähköpostiosoitteesi. Muistathan, että sähköposti voi olla järjestelmässä vain kerran, mikä tarkoittaa, että esim. puoliso ei voi käyttää samaa sähköpostiosoitetta kirjautumiseen. Huomioithan, että järjestelmässämme pitää olla sähköpostiosoitteesi, jolla haluat kirjautua.

Tunnuksen luomisen jälkeen saat sähköpostiviestin, joka sisältää linkin tunnusten aktivointiin. Klikkaa vahvistusviestin linkkiä, niin pääset kirjautumaan sivustolle luomallasi tunnuksella ja salasanalla. Rekisteröityminen on valmis!

Huomaathan, että ennen tunnuksen aktivointia, et pysty kirjautumaan sivustolle. Mikäli tunnistautuminen ei onnistu, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme sinua. Voit olla myös yhteydessä asiakaspalveluumme varmistaaksesi, että tietosi löytyy järjestelmästämme.

Jatkossa käytät asukassivuja kirjautumalla luomillasi tunnuksilla ja salasanalla.

Kirjaudu sisään asiakassivuille

Mitä TVA:n asukassivuilla voi tehdä?

  • Lue tiedotteita ja viestejä. Asukassivulta löydät TVA:n tiedotteet ja viestit, joita olet mahdollisesti saanut. Ilmoitukset kohdasta näet esimerkiksi tekemäsi vikailmoitukset.
  • Tarkastele talouttasi. Sivulta näet maksutietosi ja toteutuneet maksusuoritukset. Voit halutessasi myös tulostaa laskun. Maksuhistoriaa voi seurata koostettuna kohdasta suoritukset. Huomioithan, että tiedot päivittyvät asukassivuille pienellä viiveellä. Lisäksi sivusto listaa toimitetut erillislaskut. Mikäli sinulla on käytössäsi e-lasku, se tulee suoraan verkkopankkiisi.
  • Katso kiinteistön tiedot. Asukassivulla näet oman kiinteistösi tiedot. Löydät sivulta myös huoltoyhtiösi, TVA:n asiakaspalvelun, isännöitsijäsi sekä kiinteistösihteerin yhteystiedot.
  • Muokkaa henkilö- ja yhteystietoja. Kohdasta ”Omat tiedot” pääset muokkaamaan tietojasi.
  • Tutustu asumisen palveluihin. Asukassivuilta löydät nopeasti linkit mm. asunnon sähköiseen irtisanomiseen, uuden hakemuksen tekemiseen tai voimassa olevan asuntohakemuksen muokkaamiseen.