Tervetuloa Kotisatamaan!

Lentävänniemen luonnonkauniilla alueella sijaitseva Kotisatama on TVA:n uusi vuokra-asuntokohde. Siellä asuvat saavat nauttia niin Näsijärven läheisyydestä kuin Lentävänniemi-Lielahti-alueen runsaista palveluista. Halkoniemen kaunis satama ja upeat ulkoilumaastot luovat paikalle ainutlaatuisen tunnelman ja harrastusympäristön, joka pysyy monipuolisena ympäri vuoden.

Kotisatamaan rakentuu yhteensä 75 asuntoa, joista löytyy niin yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Asuntojen parhaimpia puolia ovat isot, lasitetut parvekkeet. Myös ylimmän kerroksen saunaosasto vilvoitteluparvekkeineen on varmasti monen asukkaan mieleen.

Kotisataman kodit ovat ARAVA-koteja. Pysäköinti on helppoa, sillä kohteesta löytyy asukkaille maanalainen parkkihalli ja parkkihallista esteetön kulku kerroksiin. Lentävänniemeen suunnitteilla olevan ratikkalinjan pysäkki on aivan Kotisataman edustalla.

HAKU ON PÄÄTTYNYT JA KOHTEESEEN
ON LÖYDETTY UUDET ASUKKAAT!

Kohde valmistuu marraskuussa 2019.

Lentävänniemen alueella uusi ja vanha kohtaavat

Lentävänniemi kuului vuoteen 1950 asti Ylöjärven kuntaan. Alueelta löytyy paljon arvokkaita rakennuksia, kuten Nottbeckin rakennuttama linnamainen Lielahden kartano ja Niemen tilan valtava tiilinavetta. Ennen vanhaan lentsulaiset kävivät töissä J.W Enqvistin rakentamassa selluloosatehtaassa. Alueen historiallisista rakennuksista voi nauttia vieläkin, sillä niitä on otettu uusiokäyttöön mm. kahviloiksi.

Nykyisin Tampereeseen kuuluva Lentävänniemi-Lielahti-alue tunnetaan järviluonnon ja palveluiden yhteisenä satamapaikkana. Kasvava kaupunginosa takaa hyvät liikenneyhteydet ja julkisen liikenteen keskustaan myös jatkossa.

Nauti hulppeista maisemista ja järviluonnosta

TVA:n Kotisataman kaikki asunnot ja asuntojen parvekkeet avautuvat kuten sataman kuuluukin: järvelle päin. Kaunis Näsijärvi ja sen rannat ovat jokaisen lähettyvillä ja nautittavissa. Kotisataman saunaosasto vilvoitteluparvekkeineen sijaitsee talon ylimmässä kerroksessa. Asukkaat voivat siis nauttia todellisista maisemalöylyistä kohti Näsijärven maisemia! Ylimmässä kerroksessa sijaitsee myös asukkaiden käytössä oleva kerhotila. Kerhotilan lasitetulta parvekkeelta aukeaa hulppeat Näsijärvimaisemat ja vasta rannalla loistaa Näsinneula.

Kotisataman tuntumassa sijaitseva Halkoniemen kuvankaunis satama-alue tarjoaa erinomaiset puitteet ulkoiluun ja vapaa-ajan viettoon. Veneilyä harrastavat voivat lähteä vesille melkein kotiovelta, ja myös Näsijärven lenkkipoluille on Kotisatamasta lyhyt matka.

Lentävänniemessä sijaitsee myös Suomensaaren uimaranta, jossa on iso hiekkaranta, nurmialueet ja mahdollisuus pelata mm. rantalentopalloa. Talvisin ranta ja sen sauna tarjoavat myös avantouintimahdollisuuden.

 • Sauna
  12€/kk

 • Pesula

 • 100M/10M Internet

 • Autohallipaikka
  50€/kk

 • Hissi

 • Leikkipaikka

 • Lemmikit sallittuja

 • Pyöräkatos tai varasto

 • Kohde on savuton

 • Kohde on esteetön

Koti Lielahden palvelujen kyljessä

Vaikka Kotisatama sijaitsee luonnon rauhassa, pääsevät tulevat asukkaat kätevästi asioille Lielahteen ja sen kattavaan kauppakeskittymään. Koulu lasten ensimmäisille vuosille löytyy ihan Kotisataman vierestä, ja seuraavat vuodet Lielahdesta, sekin lyhyen matkan päästä. Tampereen keskustaan on matkaa noin 9 km.

Kotisatamaan yhteyteen rakentuu asukkaiden käyttöön parkkihalli, josta on esteetön ja suora hissiyhteys kerroksiin. Kotisatama sijaitsee myös erinomaisten liikenneyhteyksien varrella. Linja-autolinja kulkee aivan talon vierestä, ja mahdollisesti tulevaisuudessa ratikkapysäkki sijaitsee vain muutaman sadan metrin päässä talosta.

Pintamateriaalit

 • Lattiat: vinyylilaatta, whitewash elegant oak
 • seinät: maalattu valkoinen, yksi seinä / huone tehostevärillä ruskeanharmaa
 • keittiön kaapistot: runko valkoinen, alaovet vanha tammi, yläovet valkoinen, välitila laatoitus kiiltävä valkoinen
 • muut kaapistot: valkoinen
 • wc/kylpyhuone: laatta, lattia harmaa, seinät valkoinen, tehosteseinä harmaa
 • Varaus mikroaaltouunille
 • Varaus astianpesukoneelle, johon mahtuu 600mm leveä kone
 • Kylpyhuoneissa tilavaraus pyykinpesukone/kuivausrumpu-yhdistelmälle
 • Sälekaihtimet ikkunoissa

 

Lentävänniemen asunnot, Männistönraitti 8

Huoneluku Koko Vuokra Lukumäärä Pohjapiirros
1h+kt 30.0m² 457€/kk 17 kpl Lataa pohjapiirros [pdf]
1h+kt 33.5m² 473—503€/kk 12 kpl Lataa pohjapiirros [pdf]
1h+kk 33.5m² 473—503€/kk 6 kpl Lataa pohjapiirros [pdf]
1h+kt 34.5m² 489—512€/kk 6 kpl Lataa pohjapiirros [pdf]
1h+kt 37.5m² 510—535€/kk 6 kpl Lataa pohjapiirros [pdf]
2h+kt 48.0m² 608—640€/kk 6 kpl Lataa pohjapiirros [pdf]
2h+tupak 58.5m² 677—715€/kk 11 kpl Lataa pohjapiirros [pdf]
3h+k 65.0m² 737—772€/kk 5 kpl Lataa pohjapiirros [pdf]
3h+tupak 78.0m² 840—892€/kk 6 kpl Lataa pohjapiirros [pdf]
Asunnon koko Vakuus Vesiennakko
1h 650€ 25€
2h 680€ 40€
3h 700€ 50€

Lähialueen palvelut

Lähin bussipysäkki
n. 300m
Bussilinjat
mm. 3A, 3B, 14, 14T
Lähin kauppakeskus
n. 2km
Lähikauppa
n. 350m
Koulut
n. 350m
Päivähoito
n. 850m
Kirjasto
n. 2km
Terveyskeskus
n. 2.3km
Apteekki
n. 2km
Liikuntamahdollisuudet
Suomensaaren uimaranta, n. 1km