Tehdään yhdessä – Tule mukaan asukastoimintaan!

Haluatko mukaan vaikuttamaan kotitalosi asioihin?

Virittelemme asukastoimintaa kaikkiin taloihimme, sillä haluamme tukea asukkaiden toimintaa ja kerätä talojen edustajista joukko, joka kehittää asumista ja asukastoimintaa yhdessä meidän kanssamme. Asukastoiminta on vapaaehtoista ja se voi olla juuri sinun talosi ja naapureidesi näköistä. Asukastoiminta tarjoaa asukkaille kanavan vaikuttaa, lisätä asumisviihtyvyyttä ja yhteisöllisyyttä sekä antaa mahdollisuuden vaikuttaa oman kotitalon asioihin.

Ennen kaikkea asukastoiminta on asukkaiden yhteistä toimintaa. Asukastoiminnassa asukkaat pääsevät vaikuttamaan esimerkiksi yhteisten tilojen käyttöön ja erilaisiin tapahtumiin, kuten talon talkoisiin tai vaikka puutarhajuhliin.

Kuinka ilmoitan kiinnostukseni asukastoimintaan?

Me haluamme, että kaikilla asukkailla on hyvä asua TVA:n kodeissa. Mikäli asukastoiminta kiinnostaa sinua, olethan meihin yhteydessä 16.10.2022 mennessä.

Kartoitamme kiinnostuneiden määrän, jonka myötä katsotaan, muodostuuko asukastoimintaa kotitalollesi / alueellesi. Tulemme järjestämään kaikkien kiinnostuneiden kesken yhteisen infotilaisuuden, jossa käydään toimintaa läpi.

Tarvittaessa voit ilmoittautua myös soittamalla tai laittamalla tekstiviestin numeroon 044- 240 1072 / 0400- 831 695.

Toivottavasti tapaamme asukastoiminnan merkeissä!